cleopatra-stratan-si-edward-sanda (11)
Vedete Foto:Instagram/Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”

Articol scris de UTV Data publicării:

Cleopatra Stratan si Edward Sanda sunt unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi din tara. Cei doi sunt impreuna de sase ani si casatoriti de trei ani.

Cleopatra si Edward au fost nevoiti sa stea separati din cauza pandemiei, fiica lui Pavel Stratan locuia in Moldova alaturi de familia ei, iar Edward in Bucuresti. Din fericire, perioada grea s-a incheiat, iar cei doi au devenit sot si sotie in 2021. Intr-un interviu, artista a marturisit ce o deranjeaza cel mai tare la sotul ei.

„Iti spun eu, cand nu este acasa, asta ma enerveaza cel mai mult. Da, in ultima perioada au inceput evenimentele si am fost nevoiti sa fim in directii diferite in aceeasi zi. Unul a fost in estul tarii, altul in vest. Ne enerveaza tare ca din cauza asta trebuie sa petrecem niste zile sau o perioada la distanta. Noua nu ne place, am stat destul la distanta in pandemie”, a declarat Cleopatra pentru Cancan.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda (4)

Edward Sanda: "Noi credem in ideea de suflet pereche"

In cadrul aceluiasi interviu, cei doi au vorbit despre legatura lor speciala si despre cum reusesc sa mentina relatia armonioasa, in ciuda programului incarcat si a provocarilor profesionale.

„Nu exista asa ceva. Ne iubim mult si noi nu avem o relatie obisnuita. Noi suntem copii in suflet, ne place sa petrecem timp impreuna. Si atunci cand in fiecare zi esti din ce in ce mai fericit alaturi de persoana pe care o iubesti si langa care te trezesti dimineata, nu ai cum sa te plictisesti”, a explicat Cleopatra.

Edward a subliniat importanta unei legaturi profunde si a echilibrului in relatia lor: „Noi credem in ideea de suflet-pereche. Noi ne-am gasit unul pe altul si asta le dorim tuturor si daca este menit sa fie acela, atunci sa-l tina cu toata inima. Cred ca cel mai bine este sa fie un echilibru in relatie si in absolut orice.”

Partenerii Nostri