Site Cover
Vedete Foto:Facebook

CRBL a dezvaluit de ce s-a certat cu Smiley ”Orgoliul si zodia nu ne-au lasat sa trecem asa usor"

Articol scris de UTV Data publicării:

CRBL a dezvaluit adevaratul motiv pentru care el si Smiley s-au certat.

"Da, trupa Simplu a fost motivul neintelegerii dintre noi, pentru ca fiind amandoi doua locomotive, care mai de care pe directia lui, normal ca la un moment dat au aparut si conflicte, toate constructive si intr-o directie comuna, dar orgoliul si zodia nu ne-au lasat sa trecem asa usor. Vezi, alea 3 luni au fost atat de demult, incat nu s-a mai repetat, pentru ca, clar, am invatat ceva fiecare", a declarat CRBL pentru ciao.ro

Motivul pentru care CRBL si Smiley s-au certat:" Orgoliul si zodia nu ne-au lasat sa trecem asa usor".

Artistul a recunoscut ca a avut numeroase discutii cu Smiley pe acest subiect. Relatia dintre CRBL si Smiley, marcata de o prietenie de 30 de ani, nu a fost intotdeauna lina. De-a lungul timpului, cei doi artisti au avut parte de certuri si neintelegeri, dar in prezent, se afla in relatii bune. CRBL si Smiley se cunosc inca din 1996-1997 si au avut o colaborare stransa in cadrul trupei Simplu.

Caracterele puternice si orgolioase ale celor doi au dus la discutii aprinse, care, in cateva randuri, au rupt prietenia lor. CRBL a dezvaluit recent ca au existat momente in trecut cand el si Smiley nu si-au vorbit perioade lungi de timp. Aceste neintelegeri erau legate in principal de activitatea trupei Simplu, unde ambii erau lideri cu viziuni puternice si, uneori, conflictuale. El a explicat ca orgoliul si diferentele de personalitate au contribuit la aceste conflicte, dar ca, in cele din urma, au reusit sa invete din aceste experiente si sa isi consolideze prietenia.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri