Site Cover (11)
Vedete Sursa foto: Instagram

CRBL a postat primele imagini dupa operatia de blefaroplastie. „Sper ca recuperarea sa fie usoara”

Articol scris de UTV Data publicării:

CRBL si-a dorit sa faca aceasta interventie de foarte multi ani, dar a tot amanat-o din diverse motive. Artistul a trecut pragul unui medic estetician miercuri pentru a face o operatie prin care sa isi elimine pungile de la ochi.

Fanii l-au feliciat pe artist pentru decizia luata, unii i-au recomandat sa recurga chiar si la o interventie pentru diminuarea ridurilor.

„Operatia de blefaroplastie se afla pe lista mea de dorinte de multi ani, dar am amanat-o din diverse motive. Astazi, in sfarsit, am reusit sa fac acest pas. Ma simt foarte bine si sunt mandru ca am depasit prejudecatile conform carora un barbat nu ar trebui sa intervina asupra aspectului sau estetic. Sper ca recuperarea sa fie usoara si fara complicatii", a marturisit CRBL pe contul sau de Instagram.

Cantaretul s-a declarat multumit de rezultat si a explicat ca, pana nu demult, facea parte din categoria celor care spuneau ca „barbatul e barbat si nu are nevoie de interventii estetice."

„Pana nu demult, am facut parte din categoria barbatilor care considera ca nu trebuie sa facem interventii chirurgicale estetice, pentru ca barbatul este barbat. Am realizat ca nu este deloc asa. Zilele trecute am fost la un control, in urma caruia am hotarat sa fac pasul. Am o mostenire de la tatal meu la ochi, care ma deranjează vizual-estetic. Si se pare ca, odata cu trecerea timpului, se agraveaza, dupa cum se poate observa. Abia astept operatia si, evident, rezultatul”, a mai spus artistul.

crbl-dupa-operatie (3)

CRBL are o iubita cu 23 de ani mai tanara

Vestea ca CRBL ar avea o iubita mai tanara cu 23 de ani decat el a starnit controverse in mediu online. Artistul a aparut prima oara in compania Olgai Gutanu acum cateva luni, cand a fost surprins iesind impreuna din apartamentul artistului din Pantelimon.

Se pare ca artistul a fost din nou fotografiat in prezenta domnisoarei dar de data aceasta la un festival de muzica care a avut loc pe malul marii.

Citeste si "Cine este noua iubita a lui CRBL?"

Intr-un interviu acordat revistei CiaoCRBL a spus ca el este “liber de contract” si se bucura de acest lucru.

"Sunt liber de contract, evident, dar nu stim ce ne ofera ziua de maine. Eu de unde sa stiu? Eu doar traiesc intens in fiecare zi si ma bucur de tot ce traiesc. (...)

Acum chiar traiesc de pe o zi pe alta si ma bucur de tot ce mi se intampla. Daca se intampla de bine, cat o dura binele, sa-i fie de bine. Daca se intampla mai trist, asta este, mai dam o data cu capul in zid si mai plangem de doua ori! Viata merge inainte oricum!”, a spus el pentru sursa citata mai sus.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: crbl , operatie

Partenerii Nostri