Site Cover (8)
Vedete Sursa foto: Instagram/CRBL

CRBL isi face prima interventie estetica. „Se pare ca, odata cu trecerea timpului, se agraveaza”

Articol scris de UTV Data publicării:

Desi era convins ca intervetiile estetice nu sunt pentru el, CRBL a luat hotararea de a apela la o procedura numita blefaroplastie, dupa ce a observat ca odata cu trecerea timpului cearcanele i se accentuau.

„Pana nu demult, am facut parte din categoria barbatilor care considera ca nu trebuie sa facem intervențtii chirurgicale estetice, pentru ca barbatul este barbat. Am realizat ca nu este deloc asa. Zilele trecute am fost la un control, in urma caruia am hotarat sa fac pasul. Am o mostenire de la tatal meu la ochi, care ma deranjează vizual-estetic. Si se pare ca, odata cu trecerea timpului, se agraveaza, dupa cum se poate observa. Abia astept operatia si, evident, rezultatul”, a marturisit CRBL pe Instagram.

Dupa divortul de sotia sa, Elena, in primavara acestui an, artistul se concentreaza pe proiectele sale profesionale si pe relatia cu iubita sa, Olga Gutanu.

 CRBL le-a dat replica celor care critica difenrenta de varsta dintre el si iubita cu 23 de ani mai tanara, spunand ca 46 este doar un numar, iar el se simte mult mai tanar. 

Citeste si "Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort"

Site Cover (24)

Artistul a povestit ca lucrurile in casnicia lui nu mai functionau de ceva timp

Nu a trebuit sa trec peste niciun fel de hop, pentru ca voi, toti oamenii, nu intelegeti. Voi credeti ca din momentul in care noi am anuntat, voi credeti ca atunci s-a rupt totul si atunci s-a intamplat un soc. A fost soc pentru voi, nu a fost un soc pentru noi! (...) Nu neaparat se produsese. S-a stins flacara asa usor, usor si atunci pentru noi a fost cumva un pas normal sa mergem in directia asta”, a mai zis artistul, care exclude sa mearga intr-o vacanta cu fiica si fosta sotie vara asta.

„Nu cred ca putem sa facem ceva de dragul fetitei. Tocmai de asta am si decis amandoi sa facem acest pas, pentru ca vrem sa traim intr-un adevar, nu intr-o minciuna. Si atunci nu cred ca o vacanta ar ajuta la ceva, ar fi iar o alta forma de minciuna, ceea ce nu e pentru noi”, a mai declarat artistul pentru Ciao.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: crbl , cuplu

Partenerii Nostri