Site Cover (40)
Vedete Mario Fresh in Dubai//Sursa foto: Instagram Stories

Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa despartirea soc de Alexia Eram,  Mario Fresh a decis sa-si vindece ranile in insoritul Dubai alaturi de familie. Cantaretul a fost surprins  petrecand timp la plaja alaturi de sora lui mai mare, care este stabilita de cativa ani in Dubai.

In timp ce Mario lanseaza hit dupa hit, fiind intr-o perioada foarte buna din punct de vedere profesional, Alexia Eram se pregateste sa-si lanseze propriul brand de haine.

Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram

Este oficial! Mario Fresh si Alexia Eram s-au despartit dupa opt ani de relatie. Artistul a anuntat pe retelele de socializare ca zvonurile care circula pe internet de cateva zile sunt adevarate, el si fiica Andreei Esca nu mai formeaza un cuplu.

Desi pe 30 iulie ar fi celebrat opt ani de relatie, povestea lor a luat o intorsatura neasteptata. Mario si Alexia au decis sa mearga pe drumuri separate pe cale amiabila, fara scandal sau cuvinte urate.

„Salutare tuturor! Vreau sa clarific zvonurile care au circulat in ultima vreme. Da, este adevarat ca eu si Alexia am decis de comun acord sa ne despartim. A fost o decizie dificila pentru amandoi, dar am realizat ca   este cea mai buna pentru noi in acest moment.

Vreau sa subliniez ca nu exista resentimente intre noi, din contra, ne respectam si ne dorim binele unul altuia. Relatia noastra va ramane una bazata pe respect si prietenie. Va multumesc tuturor pentru sprijin si pentru ca ati fost alaturi de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult intelegerea si discretia voastra in aceasta perioada.”, a scris Mario Fresh pe retelele de socializare.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri