WhatsApp Image 2024-02-19 at 15.11.35 (1)
Vedete Foto:Instagram/Erika Isac

Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles & TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor

Articol scris de UTV Data publicării:

Erika Isac s-a trezit in mijlocul unui nou scandal, dupa ce internautii au descoperit ca piesa ei noua 'Boo hoo' are ca sursa de inspiratie piesa 'Pink Like Suki' de la Pebbles & TamTam. Ce i-a infuriat si mai tare pe internauti a fost faptul ca la creditele piesei artistele de origine americana lipseau cu desavarsire.
 
Erika a postat un video pe retetelele de socializare in care pare ca vrea sa lamureasca situatia:
 
„Legat de situatia cu Boo Hoo si Pink Like Suki, este 100% adevarat ca refrenul este inspirat dupa Pink Like Suki, dar este mult mai mult la piesa asta decat primele trei versuri (care se aseamana, nu se aduna) si voiam sa va spun sa va relaxati un pic."
 
Nu-mi pare deloc rau ca m-am inspirat dupa piesa Pink Like Suki pentru ca este o piesa super tare dupa care eu am reusit sa fac o piesa si mai tare. Ma bucur ca am reusit chestia asta”, a spus Erika Isac pe o platforma de socializare.
 
Fetele de la Pebbles & TamTam au reactionat si ele la intreaga situatie, numind gestul Erikai plagiat. Artistele au ironizat  intreaga situatie, spunand ca vor lansa si ele un single nou, Hot To Go de la Chapell Roan, dar in finlandeza, ca sa nu fie plagiat.
 
WhatsApp Image 2024-02-19 at 15.11.36

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: erika isac

Partenerii Nostri