raddduuul
Vedete Foto: Instagram/Oana Matache

Cum se intelege Radu Siffredi cu fostul sot al Oanei Matache, Razvan Mihet. Gina Matache a rupt tacerea

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca actualul iubit al Oanei Matache, Radu Siffredi, are o relatie destul de buna cu Razvan Mihet, fostul sot al artistei. Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama Oanei, Gina Matache, care a dezvaluit ca cei trei se impaca bine, se respecta, mai ales de dragul copiilor.

Conform Ginei Matache cei trei se sfatuiesc in privinta copiilor si fac totul ca cei mici sa nu resimta aceasta ruptura. Oana Matache si Razvan Mihet au custodie comuna, domiciliul este stabilit la mama, dar tatal are dreptul sa vina si sa-i viziteze oricand isi doreste. Razvan este si cel care se ocupa de cheltuielile copiilor.

Gina Matache: "Trebuie sa invat sa nu-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala"

Mama Oanei a ales sa le respecte intimitatea si sa nu mai intervina in viata personala a Oanei, chiar daca initial nu a fost de acord cu aceasta. Ea a spus ca acum exista o relatie buna intre Radu Siffredi si Razvan Mihet, ceea ce arata ca resentimentele trecute au fost lasate in urma in favoarea copiilor si a convietuirii armonioase.

Ar trebui sa-mi vad de viata mea. Acum depinde si de el (n.r. de actualul iubit al Oanei), ce vrea… Din anii in urma, trebuie sa invat sa nu-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Dar normal ca si eu, ca orice parinte, vreau binele copilului. Oana si cu tatal copiilor au o relatie foarte buna. Cand e unul ocupat, ia celalalt copiii. Ei isi iau foarte in serios rolul de parinti, se ajuta in cresterea copiilor. Se respecta unul pe altul. Oana sta cu Radu inca din prima zi a relatiei, copiii sunt la ei. Toti trei, adica ei si cu Razvan sunt foarte buni prieteni. Ar fi culmea ca el sa nu iasa cu altcineva, sa-fi refaca viata. E bine atata timp cat ei se inteleg”, a spus Gina Matache, conform Cancan.

Ce a spus Gina Matache despre participarea cuplului Oana-Radu la emisiunea Power Couple

Gina spune ca nu a urmarit integral show-ul Power Couple, unde a participat fiica ei alaturi de Radu Siffredi. S-a uitat decat la inceput dar ea considera ca este importanta calatoria nu rezultatul final.

Bun cuplu. N-am ce sa zic despre castigatori… N-am prea mai urmarit show-ul, m-am uitat doar la inceput. Oana si Radu n-au de ce sa fie afectati, e doar un joc. Ar fi culmea sa iei toate lucrurile in serios. Mai avem multe de trecut, nu ne incuram cu un concurs”, a adaugat Gina.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu

Partenerii Nostri