Vedete

Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, sufera de o boala incurabila

Articol scris de UTV Data publicării:

Trupa Imagine Dragons a concertat recent in Romania si a reusit sa faca un show de zile mari. Fanii prezenti au observat forma fizica de invidiat pe care o are solistul trupei, dar se pare ca artistul se confrunta cu o boala grea care nu ii permite alt stil de viata.

Cu o inaltime de 1,93 si o greutate de 90 de kilograme, Dan Reynolds este nevoit sa adopte un stil de viata sanatos, cu dieta si exercitii fizice pentru a tine sub control doua afectiuni mostenite, care ii provoaca dureri si nu sunt vindecabile.

Intr-un interviu acordat pentru GQ, artistul a povestit ca sufera de colita ulcerativa (o afectiune de natura autoimuna, care provoaca inflamatii la nivelul colonului). Pe langa aceasta afectiune, artistul a mostenit si o spondilita anchilozanta, numita si boala Bechterew (o afectiune inflamatorie a coloanei vertebrale care determina fuziunea vertebrelor cu pierderea mobilitatii la nivelul segmentului cervical si toracal).

Conform Men's Health, Dan Reynolds tine sub control aceste afectiuni.

"Cu ajutorul medicilor, am trecut la o dieta antiinflamatorie. Cu mult pui, orez, legume, evit painea, lactatele si zaharul. Evit tot ce este procesat...si fructe, multe fructe pentru zahar natural".

Pentru a preveni durerea si intepenirea muschilor, artistul face yoga zilnic dupa care antrenament de forta intre o ora si trei ore.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: imagine dragons

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri