Site Cover (58)
Vedete "Cei din generatia mea nu eram retarzi, ci retinuti in glumele cu tenta sexuala, acestea pe care Bobonete le promoveaza acum".// Sursa foto: Facebook/Jean Paler

De ce refuza Jean Paler sa mai mearga la spectacolele lui Mihai Bobonete: „El se incadreaza la subcultura... prefer mai degraba sa-mi dau duhul”

Articol scris de UTV Data publicării:

Jean Paler, in varsta de 72 de ani, a facut o serie de declaratii acide la adresa actorului Mihai Bobonete si sustine ca umorul pe care acesta il promoveaza se incadreaza la “subcultura”.

Jean Paler se bucura in continuare de un succes rasunator pe litoralul romanesc, acesta are un numar impresionant de spectacolele in sezonul estival alaturi de artisti precum Maria Dragomiroiu si Constantin Eceanu.

Intr-un interviu pentru Click!, Jean Paler si-a exprimat dezamagirea fata de directia in care se indreapta umorul contemporan, subliniind lipsa de rafinament si respect fata de valorile traditionale ale comediei.

„Din pacate, sunt ultimul mohican, din spatele meu nu mai vine nimic, ma bucur de atentia publicului, si vara asta, pe Litoral. Fac succes, sunt iubit, vine lumea la mine, ca sa facem poze impreuna, zici ca am 20 de ani, nu 72!”.

Jean-Paler-facebook (9)

Jean Paler: „Ca sa faci lumea sa rada nu trebuie sa-ti dai pantalonii jos”

Paler a criticat aspru stilul de umor promovat de Bobonete si alti colegi din breasla, considerandu-l vulgar si lipsit de cultura.

„Mihai Bobonete nu are spectacole pe litoral. De ce? Pai, el ce lasa in urma lui, ca actor? Vulgaritate, murdarie, glume de prost gust, cu miros si gust amar. Nu ofera spectatorilor nici macar un gram de cultura, el si ceilalti ca el se incadreaza la subcultura.

Cei din generatia mea nu eram retarzi, ci retinuti in glumele cu tenta sexuala, acestea pe care Bobonete le promoveaza acum. Ca sa faci lumea sa rada nu trebuie sa-ti dai pantalonii jos. La glumele lor rad numai cei din teapta lor”, a spus Jean Paler pentru Click!

Paler a povestit si despre o experienta personala dezamagitoare la un spectacol al lui Bobonete, care i-a intarit convingerea ca umorul de astazi nu mai atinge standardele de altadata.

„Acum 6-7 ani, s-a anuntat un mare spectacol cu Mihai Bobonete, dar si cu alti actori, la Sinaia, unde locuiesc. Am platit 35 de lei biletul, enorm, mi-am luat de la gura niste bani, din curiozitate, ca sa vad ce joaca.

Am rezistat pana la final, ca sa vad ce se intampla cu tara asta, multi spectatori au parasit sala, au fost scandalizati. E subcultura! Pe afis scria foarte marunt, jos de tot, ca e spectacol interzis minorilor, dar cine a mai citit? Era sala plina de pustime, de 13-14 ani, asistau la mizeriile si la vulgaritatile lor, totul era urat, mizerabil, fara finete”, a mai spus actorul.

Jean Paler: „Nu m-as mai duce la spectacolele lui Bobonete, prefer mai degraba sa-mi dau duhul”

Jean Paler a decis sa nu mai participe la spectacolele lui Mihai Bobonete, preferand sa ramana fidel valorilor si standardelor sale artistice.

„Nu m-as mai duce la spectacolele lui Mihai Bobonete, prefer mai degraba sa-mi dau duhul, sa imi spun ultimul cuvant si sa plec pe lumea cealalta decat sa mai calc pe acolo. Sunt atat de multe sinonime in limba romana, exista mii de feluri in care poti sa faci oamenii sa rada, dar cei ca el au inteligenta limitata. Au terminat un institut de actorie, dar cu ce profesori au invatat nici nu ma asteptam la mai mult din partea lor”, a mai adaugat Jean Paler.

Jean-Paler-facebook (1)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: actori , mihai bobonete , comedie

Partenerii Nostri