Kanye West interview on the 'The Download' podcast
Vedete Foto: Profimedia Images/Kanye West la The Download

De la muzica la filme pentru adulti. Kanye West isi socheaza fanii cu aceasta decizie ciudata

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye West, artistul polivalent cunoscut pentru creativitatea sa neconventionala, a anuntat planurile sale de a intra in industria filmelor pentru adulti. Potrivit unui articol publicat pe TMZ, rapper-ul si-a propus sa lanseze o noua companie in acest domeniu, marcand o noua schema de marketing tipica Kanye West.

Stirea vine de la un reprezentant al brand-ului Yeezy care a declarat pentru TMZ ca West este “pregatit” sa intre in industria filmelor pentru adulti.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeste si: "Kanye West voia sa construiasca custi pentru studentii de la Donda Academy. Artistul il promova pe Hitler in cadrul scolii crestine (utv.ro)"

Noua sa initiativa in lumea filmelor pentru adulti vine in parteneriat cu fostul sot al celebrei actrite de filme porno, Stormy Daniels. Partenerul de afaceri al lui Kanye este un nume sonor in aceasta industrie, Mike Moz, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de filme pentru adulti.

In timp ce detaliile acestui proiect sunt inca invaluite in mister, fanii sunt nerabdatori sa vada ce le mai pregateste artistul. Kanye West este cunoscut pentru abordarea sa neconventionala si inovatoare, iar in ultima vreme ne-a socat pe toti prin aparitiile sale alaturi de sotia sa, Bianca Censori.

Etichete: kanye west

Partenerii Nostri