jackmaster (3)
Vedete Sursa foto: Jackmaster/Instagram

DJ-ul Jack Revill, cunoscut drept Jackmaster, a murit in Ibiza. Artistul avea doar 38 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

DJ-ul si producatorul scotian Jack Revill, cunoscut de multi ca Jackmaster, a murit la varsta de 38 de ani, a anuntat familia sa, conform News.ro.

Revill a murit in Ibiza sambata dimineata dupa „complicatii survenite in urma unui traumatism cranian accidental”, a declarat familia sa.

„Cu profunda tristete confirmam moartea prematura a lui Jack Revill, cunoscut de multi ca Jackmaster. Jack a murit in mod tragic la Ibiza in dimineata zilei de 12 octombrie, in urma unor complicatii aparute in urma unui traumatism cranian accidental”, a anuntat familia sa.

jackmaster (2)

„Familia sa - Kate, Sean si Johnny - este socata. Desi profund impresionata de sprijinul coplesitor din partea prietenilor, colegilor si fanilor, familia solicita cu amabilitate intimitate pe masura ce trece prin durerea imensa a acestei pierderi devastatoare”.

Nascut in Glasgow, Revill a lucrat la cunoscutul magazin de discuri Rubadub din Glasgow si a devenit co-fondator al casei de discuri Numbers.

El lansase recent single-ul Nitro, cu Kid Enigma, spunand revistei de muzica Electronic Groove: „A fost vorba despre sentimentul de hyped si inspirație in club. Din pacate, aceste momente sunt rare acum. De vina sunt telefoanele si oamenii care nu danseaza. Sunt atat de recunoscatoare pentru fanii mei, dar am intrat in muzica pentru ca imi place sa dansez. Este o forma de arta pierduta in acest moment, cred”.

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: decese showbiz

Partenerii Nostri