profimedia-0899965436
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Donald Trump a postat imagini modificate cu IA din care reiese ca Taylor Swift l-ar sprijini pentru Casa Alba

Articol scris de UTV Data publicării:

Fostul presedinte Donald Trump a postat pe retelele sociale o imagine falsa a superstarului pop Taylor Swift care le cere oamenilor sa voteze pentru el in alegerile din noiembrie, relateaza Reuters.

O postare de duminica a candidatului republican pe reteaua proprie Truth Social o arata pe Taylor Swift imbracata in rosu, alb si albastru, cu o legenda care spunea: „Taylor Swift vrea sa votati pentru Donald Trump”.

„Accept!” a scris Trump.

taylor-swift-fake-trump

Taylor Swift nu a sustinut public niciun candidat in cursa din 2024, dar in trecut i-a sustinut pe democrati.

Cantareata cu cel mai mare succes mondial in prezent i-a sustinut pe presedintele Joe Biden si pe coechipiera sa Kamala Harris in 2020.

Purtatorii de cuvant ai lui Swift si Trump nu au raspuns imediat la solicitarile Reuters de comentarii.

Trump a postat, de asemenea, fotografii cu femei tinere care poarta tricouri „Swifties for Trump” si un articol satiric cu titlul „Fanii Swift se orienteaza catre Trump dupa ce ISIS a dejucat un concert Taylor Swift”.

swifties

Taylor Swift a anulat trei concerte la Viena in aceasta luna, dupa ce autoritatile au declarat ca au dejucat un atac planificat. Autoritatile locale au arestat un barbat in varsta de 19 ani despre care au spus ca a fost inspirat de Statul Islamic.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: taylor swift

Partenerii Nostri