popa2
Vedete

Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influenta substantelor interzise

Articol scris de UTV Data publicării:

Cunoscutul artist Dorian Popa a fost oprit de politistii rutieri din Ilfov in jurul orei 21.15 in localitatea Domnesti. Agentii rutieri l-au testat pe artist cu aparatul Drugtest iar acesta ar fi iesit pozitiv la o substanta psihoactiva, mai precis la canabis, confirma Digi24.

Iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif, cunoscuta in mediul online sub pseudonimul Babs, a fost intrebata de reporterii de la Spynews sambata dimineata cum comenteaza situatia prin care trece iubitul ei. Babs a fost socata la aflarea vestii, ea sustine ca a vorbit de dimineata cu Dorian iar acesta nu i-a spus nimic despre incidentul petrecut cu o seara inainte.

“La data 27 octombrie a.c., ora 21:15, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov – Serviciul Rutier, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, in localitatea Domnesti, un autovehicul, condus de un barbat, iar in urma testarii cu aparatul din dotare au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive.

“Intrucat aceasta nu reprezinta o proba in cadrul dosarului penal, conducatorul auto a fost condus la o unitate medicala din Bucuresti, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise. In cauza, conducatorul auto i-a fost retinut permisul de conducere fiindu-I suspendata exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Politistii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, in care efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub ifluenta substantelor psihoactive”, a transmis politia rutiera din cadrul IPJ Ilfov.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: dorian popa

Partenerii Nostri