Site Cover (57)
Vedete Ca parte a acordului, Ed Sheeran va beneficia pe termen lung de o loja la stadionul Portman Road, pe care a personalizat-o inainte de sezonul 2024/25.//Sursa foto:Profimedia Images

Ed Sheeran a devenit actionar minoritar la clubul Ipswich Town din Premier League

Articol scris de UTV Data publicării:
Clubul Ipswich Town, promovat in Premier League la finalul sezonului trecut, a anuntat ca Ed Sheeran a achizitionat o participatie minoritara, astfel ca a devenit actionar al gruparii, conform News.ro.
 
Ed Sheeran, fan de-o viata care a fost sponsorul tricourilor pentru echipa masculina si cea feminina incepand din 2021, a achizitionat actiunile prin intermediul Gamechanger 20 Ltd, a precizat clubul. Participatia sa la clubul de fotbal este de 1,4%.

Ca parte a acordului, Ed Sheeran va beneficia pe termen lung de o loja la stadionul Portman Road, pe care a personalizat-o inainte de sezonul 2024/25.

Sheeran nu va face parte din consiliul de administratie al clubului de fotbal, deoarece aceasta este doar o investitie pasiva si minoritara.

Citeste si "Ed Sheeran le-a cantat jucatorilor englezi dupa victoria cu Slovacia"

„Sunt foarte incantat ca am cumparat un mic procent din clubul de fotbal din orasul meu natal”, a declarat Ed Sheeran. "Este visul oricarui suporter de fotbal sa fie proprietar al clubului pe care il sustine si ma simt foarte recunoscator pentru aceasta oportunitate. Traiesc in Suffolk de cand aveam trei ani si, in timp ce calatoresc in lume si uneori ma simt ca un strain in orasele mari, Suffolk si Ipswich m-au facut intotdeauna sa ma simt parte a comunitatii si protejat.”

Ipswich Town, care revine in Premier League dupa o absenta de 22 de ani, isi va incepe sezonul sambata, pe Portman Road, cu o confruntare cu Liverpool.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: ed sheeran , fotbal

Partenerii Nostri