Site Cover (3)
Vedete Foto:Instagram/Emily Burghelea a filmat accidentul

(VIDEO) Emily Burghelea a fost implicata intr-un accident grav de masina. "Nu stiam daca mai am fata. Nu simteam nimic..."

Articol scris de UTV Data publicării:

Creatoare de continut in varsta de 25 de ani, Emily Burghelea, a fost la un pas de moarte.

Tanara a povestit pe retelele de socializare faptul ca a fost implicata intr-un accident rutier grav. Emily se afla in taxi si se indrepta spre aeroportul din Mauritius, moment in care autoturismul in care era s-a izbit frontal de un tir parcat in mijlocul strazii.

emily-burghelea (12)

"Am filmat totul.

Am intrat frontal intr-un TIR.

Am scapat cu viata doar datorita lui Dumnezeu.

Eram in taxi, mai aveam 5 minute pana la aeroportul din Mairitius. In ultima curba, pe un drum neiluminat, orbiti de faza lunga a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/ora de un TIR care a aparut din senin parcat in mijlocul strazii.

Eram doar eu, cu nasa. Toata familia ne astepta la aeroport. In momentul impactului, din inertie, nasa a venit peste mine si m-am izbit de geamul masinii strivindu-mi fata, apoi ne-am trezit amandoua pe parbrizul masinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconstienta. Am simtit ca ma invaluie o senzatie de molesala care ma trimitea sa ma intind pe camp. Am inceput sa zic Tatal Nostru si primul gand care mi-a venit in minte a fost sa ma scutur de toata durerea, sa o iau pe nasa de acolo si sa fugim. A fost primul semn divin", a scris Emily Burghelea pe Instagram.

emily-burghelea (9)

Emily Burghelea a filmat intregul accident

"Nasa delira , nu raspundea la nimic din ce o intrebam, Stiga doar “Where is my son” un moment mai infiorator ca acela nu am trait niciodata.
Moartea ne-a facut cu mana. Cand inchid ochii resimt fiecare moment si ma doboara. Tremur cand imi aduc aminte. Pasii nostri pe langa moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu si lucrurile au luat o intorsatura la care nimeni nu s-ar fi asteptat…", a continuat Emily.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Creatoare de continut a publicat o serie de imagini imediat dupa accident.

Etichete: accident

Partenerii Nostri