Eminem announces his first album since 2020: The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)
Vedete Foto:Profimedia Images

Eminem anunta primul single de pe albumul „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”. "Houdini" va fi lansat vineri

Articol scris de UTV Data publicării:

La putin mai putin de o luna dupa ce si-a anuntat urmatorul album "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)", Eminem a dezvaluit ca primul single al acestuia, "Houdini", va fi lansat vineri.

Intr-o postare pe Instagram, rapperul intra pe FaceTime cu magicianul David Blaine si ii cere "ajutorul".

"Ma intrebam, cat de departe putem merge cu aceasta magie? Putem face o cascadorie sau ceva de genul asta?". il intreaba Eminem pe Blaine, care bea un pahar de vin si apoi musca marginea paharului respectiv. "Ei bine, pentru ultimul meu truc, o sa-mi fac cariera sa dispara", spune Eminem.

Citeste si "Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Se stiu putine lucruri despre cel de-al 12-lea album de studio al lui Eminem, despre care a spus anterior ca va fi lansat in aceasta vara.

In timp ce Eminem a tinut secrete detalii despre "The Death of Slim Shady", colaboratorul si mentorul sau Dr. Dre a lansat cateva detalii la inceputul acestui an. In martie, Dre a fost la emisiunea "Jimmy Kimmel Live!", unde a dezvaluit ca Eminem lucreaza la un nou album. De asemenea, a impartasit ca a contribuit la mai multe melodii din proiect si ca planuia sa asculte albumul pentru prima data a doua zi dupa aparitia sa la TV.

In aprilie, Eminem a anuntat "The Death of Slim Shady" cu un teaser al emisiunii "Detroit Murder Files", difuzat in timpul NFL Draft. La inceputul acestei luni, a publicat un necrolog fals in Detroit Free Press pentru a-si lua ramas bun de la Slim Shady, alter ego-ul sau.

Etichete: lansare , eminem , album

Partenerii Nostri