Site Cover (44)
Vedete Daca Shiloh este primul dintre copiii cuplului care a renuntat in mod legal la numele „Pitt”, unii dintre fratii ei, Zahara si Vivienne, au anuntat public ca nu mai doresc sa fie numiti cu numele tatalui lor.//Sursa foto:Profimedia Images

Fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt si-a schimbat legal numele de familie

Articol scris de UTV Data publicării:

La trei luni dupa ce a facut cererea, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt si-a putut schimba legal numele de familie. Cunoscuta anterior ca Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, ea se va numi acum Shiloh Nouvel Jolie, conform News.ro.

Tanara a depus o petitie la Curtea Superioara a comitatului Los Angeles in ziua in care a implinit 18 ani, in 27 mai, cerand sa nu mai poarte numele de familie al tatalui ei.

Nascuta la 27 mai 2006 in Namibia, Shiloh este al patrulea dintre cei sase copii ai cuplului. In acelasi an, Brad Pitt i-a adoptat pe cei trei copii adoptati ai Angelinei Jolie: Maddox, Pax si Zahara. Ei i-au avut apoi pe gemenii Knox si Vivienne in 2008.

Maneskin in concert on the 'Loud Kids' Tour, Circus Maximus, Rome, Italy - 09 Jul 2022

Aceasta cerere vine in mijlocul unei batalii juridice intre Angelina Jolie si Brad Pitt. In 2022, actrita si-a acuzat fostul sot ca a fost violent cu ea si copiii lor in timpul unui zbor privat in 2016. La sase zile dupa calatorie, ea a intentat divort.

In februarie, Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie si compania acesteia, Nouvel, ca i-ar fi vandut partea sa din proprietatea viticola Miraval din regiunea Var fara acordul sau.

Daca Shiloh este primul dintre copiii cuplului care a renuntat in mod legal la numele „Pitt”, unii dintre fratii ei, Zahara si Vivienne, au anuntat public ca nu mai doresc sa fie numiti cu numele tatalui lor.

Brad Pitt este „constient si suparat ca Shiloh si-a schimbat numele de familie”, a declarat pentru People o sursa apropiata actorului. „Ii aminteste ca si-a pierdut copiii, ceea ce nu este usor. Isi iubeste copiii care ii lipsesc”.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri