riley hawk
Vedete

Fiica lui Kurt Cobain s-a casatorit cu fiul lui Tony Hawk

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiica lui Kurt Cobain, Frances Bean, s-a casatorit cu fiul lui Tony Hawk, Riley Hawk. Cei doi si-au oficializat relatia pe 7 octombrie,  iar solistul trupei R.E.M., Michael Stipe, a oficiat ceremonia in calitate de nas al lui Frances, conform TMZ.

Frances, in varsta de 31 de ani, a facut publica relatia cu Riley Hawk in 2022 printr-o postare pe Instagram in care artista a impartasit un album de imagini cu momente care i-au adus “o mare bucurie in viata”.

“Am luat o pauza de la social media, lucru care m-a ajutat foarte mult din pnuct de vedere mental, emotional si spiritual. Anul 2021 m-a facut sa traiesc in prezent si sunt foarte recunoscatoare pentru acest lucru,” a spus Frances.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Frances Bean Cobain a mai fost casatorita in trecut cu artistul Isaiah Silva, dar relatia lor s-a incheiat in 2017, culminand printr-un proces destul de urat in care era implicata custodia chitarii Martin D-18E a lui Kurt Cobain. Francesca a pierdut instrumentul care valoreaza in jur de 450 de milioane de dolari in favoarea lui Silva, acesta sustinea la acel moment ca obiectul a fost un cadou de nunta.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri