Site Cover (51)
Vedete In 2020 Cardi B a mai depus o cerere de divort care ulterior a fost anulata.// Sursa foto:Profimedia Images

(FOTO) Cardi B este insarcinata pentru a treia oara. Artista a facut anuntul la scurt timp dupa ce a depus actele de divort

Articol scris de UTV Data publicării:
Sirul de vesti wow despre controversatul cuplu au venit una dupa alta.
 
Pe 1 august 2024, Cardi B a depus actele de divort, cerand custodia principala a celor doi copii ai cuplului,  Wave Set, in varsta de 2 ani și jumatate, si  Kulture Kiari, in varsta de 6 ani. Aceasta decizie a venit dupa  zvonuri repetate de infidelitate din partea lui Offset.

Chiar saptamana aceasta, rapperul din trupa Migos a negat cele mai recente zvonuri despre inselat – dupa ce a fost vazut in compania unei femei cu care a avut o relatie in trecut.
 
 
cardi-b-gravida (1)

Cardi B divorteaza de Offset

La cateva ore distanta de anuntul divortului Cardi B a facut o postare pe Instagram prin care a confirmat ca este insarcinata.
 
„Cu fiecare sfarsit vine un nou inceput! Sunt atat de recunoscatoare ca am impartasit aceasta perioada cu tine, mi-ai adus mai multa iubire, mai multa viata si, cel mai important, mi-ai redat puterea!” a scris Cardi in descrierea unei serii de fotografii in care apare imbracata intr-o rochie rosie, dezvaluindu-si burtica de gravida. „Mi-ai reamintit ca pot avea totul! Mi-ai reamintit ca nu trebuie sa aleg niciodata intre viata, iubire si pasiunea mea! Te iubesc atat de mult si abia aștept sa vezi ceea ce m-ai ajutat sa realizez, ceea ce m-ai impins sa fac...” 

Cardi B a fost surprinsa de paparazzi afisandu-si burtica de gravida

La scurt timp dupa ce a anuntat ca este insarcinata cu al treilea copil pe Instagram, Cardi B a fost surprinsa de paparazzi afisandu-si burtica de gravida pe strazile din New York. Aceasta a fost vazuta purtand un trening gri, avand totodata burtica la vedere.

 
Aceasta nu este prima oara cand Offset si Cardi B se confrunta cu probleme in casnicie. Relatia lor a fost tumultuoasa de-a lungul anilor, cu multe despartiri si impacari, in 2020 fiind depusa o alta cerere de divort din partea artistei care ulterior a fost anulata.
 
Cardi B si Offset s-au casatorit in 2017 si au doi copii, iar carismatica rapperita a descris relatia cu sotul ei ca fiind una cu multa drama in jurul ei dar si cu multa pasiune si iubire, pentru care este recunoscatoare.
 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cardi b , offset , divort , cuplu , insarcinata

Partenerii Nostri