Oasis returns! File images from 2002 to 2005
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Fratii Gallagher se impaca si reunesc Oasis. Trupa anunta un turneu mondial in 2025

Articol scris de UTV Data publicării:

Fratii Liam si Noel Gallagher, figuri emblematice ale pop-rockului britanic, au pus capat dusmaniei de 15 ani pentru a reface formatia lor cu care au cunoscut succesul, Oasis, si au anuntat marti ca legendara trupa va porni intr-un turneu mondial in 2025, conform News.ro.

Trupa britanica de rock s-a destramat in 2009, iar despre fratii Gallagher se spunea ca sunt instrainati definitiv. Don't Look Back in Anger (Nu privi inapoi cu manie - n.r.) par ei sa spuna acum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Revenirea trupei Oasis

Dupa ani de zvonuri si atacuri mediatice, fanii isi pierdusera speranta ca vor mai putea vedea vreodata un concert Oasis. Dar revenirea trupei care a marcat muzica anilor 1990 a fost oficializata printr-un videoclip postat pe retelele sociale, intitulat „It's happening!” (Se intampla - n.r.).

Conform anuntului, turneul Oasis incepe la 4 iulie in Cardiff, Tara Galilor, si include patru date in orasul lor natal, Manchester, si tot atatea pe stadionul Wembley din Londra.

oasis (6)

Dupa Marea Britanie, Oasis va concerta in Dublin, Irlanda.

Pregatirile sunt in curs de desfasurare pentru a duce «Oasis Live 25'» pe alte continente mai tarziu anul viitor”, se arata pe site-ul oficial al trupei.

Biletele pentru datele confirmate vor fi puse in vanzare sambata, 31 august, la ora locala 9.00 (11.00 ora Romaniei) in Marea Britanie si la ora 8.00 (10.00, ora Romaniei) in Irlanda.

Anuntul turneului vine la 30 de ani de la albumul Definitely Maybe (lansat pe 29 august 1994), care a lansat Oasis.

Oasis reunion

Ani de certuri si o noua altercatie in vara lui 2009 intre Liam Gallagher si fratele sau Noel, chitaristul si compozitorul Oasis, la festivalul Rock en Seine din Paris, au dus la destramarea grupului format in 1991 la Manchester. De atunci, cei doi frati si-au facut indelung reprosuri prin intermediul retelelor sociale si al presei, inainte de o relativa acalmie in ultima perioada, care le-a dat fanilor speranta unei reconcilieri.

Intr-un interviu acordat saptamana trecuta, Noel l-a complimentat pe Liam, laudandu-i „tonul vocii si atitudinea”.

Dupa succesul fulminant al albumului Definitely Maybe, Oasis a atins varful popularitatii cu (What's the Story) Morning Glory? din 1995, care a inclus hituri precum Wonderwall si Don't Look Back in Anger.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , turneu

Partenerii Nostri