Site Cover (10)
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Gerard Pique, despre despartirea de Shakira: „Adevarul nu a fost spus asa cum s-a intamplat”

Articol scris de UTV Data publicării:

Fostul fotbalist spaniol Gerard Pique a vorbit recent, intr-un interviu acordat CNN, despre despartirea sa de Shakira in urma cu peste doi ani.

Fostul fotbalist spaniol sustine ca modul in care povestea a fost difuzata in presa nu corespunde realitatii, iar acum spune ca este „foarte fericit” alaturi de partenera sa Clara Chia Marti, angajata a companiei sale Kosmos.

„In cele din urma, adevarul despre ce s-a intamplat nu a fost spus asa cum s-a intamplat. Nu pot controla asta”, a declarat fostul fundas al Barça, in comentariile relatate de AS.

Gerard Pique (37 de ani) si Shakira (47 de ani) au format un cuplu timp de peste unsprezece ani. Ei au doi fii, Milan (11 ani) si Sasha (9 ani).

Citeste si "(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie"

Instagram

In iunie 2022, cantareata columbiana a anuntat despartirea lor. Shakira i-ar fi cerut lui Pique sa paraseasca casa familiei dupa ce i-a descoperit infidelitatea. Potrivit zvonurilor vehiculate in presa, ea a aflat cand a descoperit ca un borcan de gem de capsuni fusese deschis in absenta ei, desi era singura din casa care il manca.

Aceasta versiune este negata de Shakira, care l-a atacat in mod regulat pe Pique de la despartirea lor, pe internet, in interviuri si in cantecele sale.

Campionul mondial din 2010 formeaza de atunci un cuplu cu Clara Chia Marti (25 de ani), o angajata a companiei sale Kosmos. Ea s-ar fi mutat in casa in care Pique locuia cu Shakira in Barcelona in vara anului 2023. Jucatorul spune ca acum este pe deplin implinit in noua sa viata.

„Cel mai bun lucru este ca, la sfarsitul zilei, sunt inconjurat de cei mai apropiati de mine, familia mea, prietenii mei, oamenii care te cunosc cu adevarat”, spune Pique.

„Ei stiu cum esti si ce faci. Asta imi da multa liniste sufleteasca. Sunt foarte fericit, ma distrez mult si ma simt privilegiat. Viata pe care am avut-o, fiind capabil sa joc pentru clubul vietii mele timp de peste douazeci de ani, copii minunati, o familie incredibila, prieteni pe viata, pe cei de la scoala inca ii am”, a adaugat el.

Citeste si "Shakira a fost inselata de Pique in timp ce tatal ei era la Terapie Intensiva"

shakira-pique (5)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: shakira , despartire , pique

Partenerii Nostri