Vedete

Gianluigi Buffon se retrage din fotbal la 45 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Gianluigi Buffon se retrage din fotbal. Anuntul a fost facut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, care a precizat ca portarul in varsta de 45 de ani a luat deja acasta decizie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cariera lui Buffon

Portarul in varsta de 45 de ani, si-a inceput cariera la Parma in 1995, jucand de 220 de ori pentru ei, inainte de a se alatura lui Juventus pentru o plata record mondiala pentru un portar.

Italianul a petrecut 17 ani la Juventus, castigand noua titluri Serie A si ramanand alaturi de ei si prin retrogradarea in Serie B din cauza scandalului Calciopoli de la mijlocul anilor 2000.

Conform presei din Italia, Buffon urmeaza sa comunice public decizia luata in aceasta vara. Decizia portarului de a se retrage vine dupa a refuzat o oferta de milioane de euro din Arabia Saudita.

Cel mai important trofeu din cariera lui Gianluigi Bufon este Cupa Mondiala, castigata cu nationala Italiei in anul 2006. De asemenea, acesta a castigat si 10 titluri in Serie A si sapte Cupe ale Italiei.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri