Site Cover (40)
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Halle Berry a intors toate privirile intr-o rochie transparenta la premiera filmului „The Union”

Articol scris de UTV Data publicării:

Halle Berry, in varsta de 58 de ani, a stralucit la premiera filmului „The Union”. Actrita si-a aratat silueta de invidiat intr-o rochie indrazneata, la bratul lui Mark Wahlberg, alaturi de care joaca in film.

Chiar daca au trecut 20 de ani de la premiera filmului Catwoman, rolul care a consacrat-o, Halle Berry este intr-o forma fizica la fel de buna.

LA Premiere of The Union

Celebra actrita si-a evidentiat silueta intr-o tinuta inspirata de lenjerie intima, compusa dintr-un body cu decolteu cu maneci lungi si o fusta cu dantela florala. Halle si-a completat lookul cu pantofi cu barete si cu parul scurt, aranjat in bucle.

Premiera a avut loc la Los Angeles iar distributia filmului alcatuita din actori precum: Mark Wahlberg, Halle Berry, Julian Farino, Patch Darragh, Stephen Levinson, Jessica De Gouw, Alice Lee, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jennifer Madeloff, Mike Colter, Jeff G. Waxman si Dan Lin, a facut spectacol pe covorul rosu.

Halle Berry a impartit custodia fiului ei cu Olivier Martinez

Halle Berry si Olivier Martinez s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Dark Tide” in 2010. Cei doi au inceput sa iasa impreuna la scurt timp dupa ce au terminat filmarile si s-au logodit in martie 2012, casatorindu-se pe 13 iulie 2013, in Franta, intr-o ceremonie restransa si discreta. 

In octombrie 2013, Halle Berry si Olivier Martinez au devenit parintii unui baiat pe nume Maceo Robert Martinez. Maceo este al doilea copil al lui Halle Berry; ea mai are o fiica, Nahla, dintr-o relatie anterioara cu modelul Gabriel Aubry.

Exclusive... Halle & Olivier Enjoy Another Sun-Soaked Day In Mexico ***NO WEB USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING***

Dupa doar doi ani de casatorie, in 2015, Berry si Martinez au anuntat ca se despart. Divortul lor a fost finalizat in decembrie 2016. Cei doi au declarat ca vor ramane prieteni si vor continua sa fie parinti dedicati pentru Maceo.

Dupa divort, Halle Berry si Olivier Martinez au pastrat o relatie cordiala, concentrandu-se pe cresterea fiului lor. Desi despartirea lor a fost mediatizata, amandoi au preferat sa pastreze discretia in legatura cu motivele divortului si viata lor personala.

Se pare ca Maceo va locui cu Halle Berry de luni pana miercuri, urmand ca de miercuri pana vineri sa stea alaturi de tatal sau. Cei doi vor alterna custodia lui Maceo in weekend-uri, conform TMZ.

Actrita din Catwoman trebuie sa-i plateasca lui Olivier 8.000 de dolari pe luna pentru cresterea lui Maceo. Mai mult decat atat, actrita trebuie sa acopere si taxele de scolarizare ale fiului sau, asigurarea medicala si dentara, dar si alte activitati suplimentare precum cursurile de fotbal sau sedintele de terapie.

*EXCLUSIVE* Halle Berry is seen with her son Maceo at Bristol Farms and Pet Co. after finalizing an 8-year divorce

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: film , divort , cuplu , halle berry , custodie

Partenerii Nostri