Site Cover (27)
Vedete Sursa foto:Profimedia Images/Salman Khan si Iulia Vantur

Iulia Vantur si Salman Khan, impreuna la nunta fiului celui mai bogat om din India.

Articol scris de UTV Data publicării:
Mostenitorul miliardar Anant Ambani se va casatori cu iubita sa, Radhika Merchant, in cateva zile, dar petrecerile date in cinstea marelui eveniment au inceput de weekendul acesta.
 
Justin Bieber a deschis maratonul de petreceri extravagante cu un recital de exceptie pentru care a incasat nu mai putin de 10 milioane de dolari. La acest eveniment au fost prezenti si Iulia Vantur si celebrul actor, Salman Khan, atragand toate privirile cu miscarile lor de dans si cu tinutele spectaculoase.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi au o relatie de lunga durata, cei doi au fost foarte zgarciti cu aparitiile lor publice, asa ca nu putem decat sa ne bucuram de aceasta si de cat de frumosi sunt cei doi impreuna.
 
Intr-un interviu acordat cu ceva timp in urma, Iulia Vantur a povestit despre ziua in care l-a cunoscut pe Salman Khan.
 
„Salman Khan nu e idolul meu, in niciun caz. Daca iti aduci aminte de cand eram copii si ne uitam la Sandokan… El si Raj Kapur sunt cele doua nume pe care le stiu de cand eram mica. Dar n-am avut vreun vis sa ajung sa-l cunosc pe… nu stiu. Dar eu nici macar nu m-am intalnit cu el in India, ci ne-am intalnit pe un teren neutru. Si a fost chiar o intamplare. Deci, asa a fost sa fie. Cunosti unii oameni si apar in viata ta pentru ca asa e sa fie”, a declarat Iulia Vantur pentru OK Magazine.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri