Site Cover (34)
Vedete Marilu Dobrescu si Iustin Petrescu au fost impreuna timp de 4 ani,//Suras foto: Instagram

Iustin Petrescu o acuza pe Marilu Dobrescu ca i-ar fi spart contul de Instagram

Articol scris de UTV Data publicării:
Iustin Petrescu o acuza pe Marilu ca i-ar fi spart contul de Instagram si a sters mai multe poze. Tanarul a povestit cum si-a dat seama ca cineva are acces la contul sau de Instagram si de Tik Tok.
 
“Astazi ma uitam pe profilul meu, cautam o poza postata, si am observat ca ceva nu este in regula. M-am uitat in deleted si am vazut o poza,  restul, pe care stiam sigur ca le aveam, duse. Ultima logare necunoscuta este de acum 3 saptamani din Balchik. Serios. Miroase a scandal (…) Sa nu mai zic ca si pe TikTok am shadowban pentru videoclipuri, pentru ca si acoloi mi-a intrat cineva pe cont. Aflu si va zic ca nu este ok", a  spus Iustin Petrescu pe InstaStory.
Marilu-Dobrescu-si-Iustin-Petrescu (2)

Iustin Petrescu vrea sa apeleze la Politie 

Fostul iubit a lui Marilu intentioneaza sa ia legatura cu Politia pentru a deschide o ancheta in acest caz.

"Asta se lasa cu politie! Gasim noi cine si cum. Sunt, efectiv, un pachet de nervi, si eu rar ma enervez (…) Am autentificare cu 2 pasi.. am toate lucrurile astea (…) Maine ma duc sa vorbessc la politie pentru accesul ilegal la contul meu", a mai spus Iustin.

 
Marilu Dobrescu adora sa descopere destinatii noi, iar la sfarsitul lunii iulie pare ca a fost in Balchik, potrivit postarilor din mediul online facute de aceasta.
 
Marilu Dobrescu si Iustin Petrescu au fost impreuna timp de 4 ani, timp in care fanii au fost conectati la viata lor de cuplu prin intermediul unor vloguri. Odata cu despartirea dureroasa de acum 4 luni au iesit la iveala si alte detalii precum proceduri de fertilizare in vitro la care cuplul ar fi apelat pentru a avea un copil .Trauma provocata de tentativele nereusite de a intemeia o familie i-a indepartat pe cei doi, ajungand sa se desparta intr-un final.
Marilu-Dobrescu-si-Iustin-Petrescu (1)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: politia , cuplu , despartire

Partenerii Nostri