Site Cover (31)
Vedete Flacara olimpica a strabatut Franta timp de doua luni, iar vineri dimineata va fi purtata prin satul sportivilor/Sursa foto:Profimedia Images

Jocurile Olimpice 2024. Rapperul american Snoop Dogg va purta torta olimpica inaintea ceremoniei de deschidere de la Paris

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul american Snoop Dogg va purta flacara olimpica prin Saint-Denis, vineri, marcand un moment important inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris. Alaturi de el se vor afla actrita franceza Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar si fostul saritor cu prajina ucrainean Serghei Bubka, conform News.ro.

Snoop Dogg in Irvine

Rapperul american Snoop Dogg se va numara printre purtatorii flacarii olimpice, vineri, cand aceasta va face ultimele sale ture inainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris.

El va purta flacara pe strazile din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului cu o mare diversitate etnica, unde se afla stadionul olimpic si centrul acvatic, a declarat, luni, pentru AFP primarul localitatii, Mathieu Hanotin.

Printre ceilalti purtatori care se vor afla vineri la Saint-Denis se numara actrita franceza Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar si ucraineanul Serghei Bubka, saritor cu prajina retras din activitate.

Flacara olimpica a strabatut Franta timp de doua luni, iar vineri dimineata va fi purtata prin satul sportivilor, care se afla intre Saint-Denis si orasul vecin Saint-Ouen, inainte de a ajunge la stadionul olimpic si la centrul acvatic, la cativa kilometri distanta.

Snoop Dogg, in varsta de 52 de ani, s-a nascut in Los Angeles, care va gazdui urmatoarele Jocuri in 2028.

Stafeta tortei nu va fi singura aparitie a rapperului la Jocurile din 2024, intrucat acesta va fi si comentator pentru postul de televiziune american NBC.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri