Apple TV+ comedy “Mythic Quest�
Vedete Joe Manganiello si Sofia Vergara au fost caatoriti timp de 9 ani iar in prezent cei doi sunt implicati in alte relatii./Sursa foto:Profimedia Images

Joe Manganiello, fostul sot al Sofiei Vergara, a dezvaluit adevaratul motiv al divortului lor

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul din True Blood si-a sustinut partea de adevar legat de divortul neasteptat de Sofia Vergara, intr-un interviu pentru publicatia Men's Journal.

Actorul in varsta de 47 de ani a negat ca s-ar fi despartit de Sofia Vergara din cauza faptului ca el isi dorea copii si ea nu, ba mai mult i s-a parut dezamagitor si jignitor motivul expus presei de catre fosta sotie.

Joe Manganiello a povestit ca intr-adevar au incercat sa intemeieze o familie in primul an si jumatate de casnicie si ca i-a promis fostei sotii ca daca ea nu vrea copii, el va ințelege si va accepta aceasta realitate. Manganiello a subliniat ca a promis ca nu o va parasi niciodata daca eforturile lor de a avea copii nu ar da roade, o promisiune pe care a respectat-o.

*EXCLUSIVE* Joe Manganiello was spotted at A Community Project By the West Hollywood Lions Club in LA with his tiny dog!

Adevaratul motiv al despartirii

Manganiello a dezvaluit ca adevaratul motiv al despartirii lor nu a fost legat de problema de a avea copii, ci mai degraba faptul ca cei doi pur si simplu au evoluat in directii diferite si s-au indepartat in timp. 

Joe Manganiello si Sofia Vergara au fost caatoriti timp de 9 ani iar in prezent cei doi sunt implicati in alte relatii.

In luna ianuarie a acestui an, actrita din Modern Family a declarat ca motivul despartirii de sotul ei este legat de faptul ca ea nu se mai vede in postura de viitoare mamica, in timp ce Joe Manganiello, cu 5 ani mai tanar decat ea isi doreste copii. Sofia Vergara are un fiu in varsta de 32 de ani dintr-o casnicie anterioara.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri