WWE Wrestlers Compete in Night Two of WrestleMania 40 in Philadelphia, Pennsylvania.
Vedete John Cena detine un record mondial Guinness Book pentru numarul de dorinte indeplinite pentru copiii cu boli grave./ Sursa Foto:Profimedia Images

John Cena a anuntat ca se retrage din wrestling dupa o cariera de 23 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Superstarul din wrestling John Cena se va retrage din activitate in 2025, dupa o serie de meciuri pentru a-si lua adio de la fani. Americanul in varsta de 47 de ani a confirmat vestea sambata, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto, conform News.ro.

Profesionist din 1999, John Cena a indicat ca intentioneaza sa participe la 40 de intalniri daca totul merge bine, inclusiv la WWE Raw in ianuarie si la WrestleMania 41, care va fi ultima sa aparitie.

El a intrat in lumea actoriei in ultimii ani, avand inclusiv o aparitie in filmul Barbie in 2023, si este capul de afis al seriei Peacemaker din 2022.

Considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, John Cena a fost campion mondial de 16 ori. El intentioneaza sa continue sa faca parte, intr-un fel sau altul, din "familia WWE", chiar daca se simte "fizic la capatul puterilor".

Ca o masura a popularitatii sale imense, John Cena este cea mai solicitata celebritate din toate timpurile de catre copiii organizatiei caritabile Make a Wish. De asemenea, detine un record mondial Guinness Book pentru numarul de dorinte indeplinite pentru copiii cu boli grave.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: john cena

Partenerii Nostri