Site Cover (30)
Vedete “JD (Johnny Depp). Este un barbat incredibil de talentat care ma inspira.”/Sursa foto:Profimedia Images

Johnny Depp are o noua iubita. Cine este rusoaica de 28 de ani care i-a furat inima actorului?

Articol scris de UTV Data publicării:

Johnny Depp, celebrul actor cunoscut pentru rolurile sale iconice din filme precum „Piratii din Caraibe” si „Edward Maini-de-foarfece”, este din nou indragostit. La doi ani dupa procesul de defaimare cu Amber Heard, Depp si-a gasit alinarea in bratele rusoaicei Yulia Vlasova, in varsta de 28 de ani, potrivit Daily Mail.

Recent, acestia au fost fotografiati impreuna in timp ce paraseau heliportul din Londra.

Citeste si "Johnny Depp a fost gasit inconstient intr-o camera de hotel"

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - First Pictures of a possible couple alert as the American Actor and Musician Johnny Depp is seen out in London with the Russian beautician named Yulia.*PICTURES TAKEN ON 11/07/2024*

Citeste si "Jenna Ortega si Johnny Depp nu sunt impreuna! Actrita a reactionat: 'Va rog sa ne lasati in pace'"

Cine este Yulia Vlasova?

Yulia Vlasova este un model de succes si o cosmeticiana apreciata in Rusia. La doar 28 de ani, ea a reusit sa-si construiasca o cariera impresionanta. Pasionata de moda si arta, Yulia este cunoscuta pentru stilul sau elegant si rafinat. Conform presei din America, cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni si au fost atrasi unul de celalalt imediat.

Desi tanara nu a confirmat natura relatiei lor, ea a sugerat o posibila idila cu actorul, in cadrul unor Insta Stories.

Cand un fan curios a intrebat-o pe Vlasova care este actorul ei preferat, ea a raspuns scurt si la obiect:

“JD (Johnny Depp). Este un barbat incredibil de talentat care ma inspira.”

Johnny Depp doneaza banii castigati din procesul impotriva fostei sotii in scopuri caritabile

Dupa cum bine stim, Johnny Depp si Amber Heard, s-au luptat anul trecut intr-un proces foarte mediatizat, poate chiar unul dintre cele mai mediatizate procese din lumea mondena. Actorul a dat-o in judecata pentru defaimare, acesta a cerut 50 de milioane de dolari din cauza unui articol publicat de Washington Post in 2018, in care Amber s-a descris drept "o persoana publica care reprezinta violenta domestica".

Citeste si "Johnny Depp, aplaudat timp de 7 minute la Cannes"

Dupa sase saptamani de dezbateri, juratii au ajuns la concluzia ca fostii soti s-au defaimat reciproc. Amber Heard a fost obligat sa-i plateasca daune in valoare de 10,35 de milioane de dolari lui Johnny Depp, iar Johnny la ranul lui sa-i plateasca fostei sotii 2 milioane de dolari.

Actrita a contestat aceasta hotarare, dar la scurt timp dupa, in decembrie, a renuntat la aceasta contestare judecatoreasca, dezvaluind ca a ajuns la o intelegere cu celebrul actor din "Piratii din Caraibe", reducand suma la un milion de dolari.

Johnny Depp a decis sa doneze milionul de dolari primit in urma disputei legale cu Amber Heard in scopuri caritabile. Conform 'The Hollywood Reporter', actorul doneaza banii catre cinci organizatii, pana la 200.000 de dolari fiecare, acestea sunt 'Make-A-Film Foundation', 'The Painted Turtle', 'Red Feather', 'Tetiaroa Society' si 'Amazon Fund Alliance', asociatii care ajuta populatiile indigene si copiii bolnavi din America si Amazon.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: johnny depp , cuplu

Partenerii Nostri