Johnny Depp bei der Pressekonferenz zum Kinofilm 'Modi - Three Days on the Wings of Madness' auf dem 72. Internationalen Filmfestival San Sebastian / Festival Internacional de Cine de San Sebastin im Kursaal. San Sebastian, 24.09.2024
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Johnny Depp este in centrul unui scandal la Festivalul de la San Sebastian. Jurnalistii au parasit conferinta de presa dupa doar 20 de minute

Articol scris de UTV Data publicării:

Prezentarea la Festivalul de la San Sebastian a filmului lui Johnny DeppModi, Three Days On The Wing Of Madness”, despre faimosul pictor Amedeo Modigliani, a luat o turnura neasteptata atunci cand jurnalistii au parasit conferinta de presa dupa doar cateva minute, scrie Le Figaro, conform News.ro.

Johnny Depp a fost prezent marti la premiera filmuluiModi, Three Days On The Wing Of Madness”, dar s-a aflat in centrul unei controverse care a continuat sa ia amploare de atunci.

Actorul, a carui cariera a fost marcata de scandaluri si litigii juridice, a fost subiectul unor critici persistente timp de mai multi ani. Prezenta sa la festival a fost primita cu reactii mixte, in special din cauza imaginii sale exacerbate de disputele juridice cu fosta sotie Amber Heard. Filmul, care spune povestea lui Modigliani, a fost vazut de unii ca o incercare de a-i reface imaginea artistica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi conferinta de presa trebuia sa dureze doar o ora, jurnalistii din presa internationala au plecat dupa doar douazeci de minute, denuntand lipsa de timp acordat pentru intrebari pertinente si modul in care a fost gestionat evenimentul.

Aceasta actiune colectiva a evidentiat frustrarea crescanda a mass-mediei fata de ceea ce ei considerau a fi o strategie de comunicare unilaterala din partea lui Johnny Depp si a echipei sale.

Reactia presei a fost larg mediatizata si a provocat discutii despre rolul criticilor in promovarea filmelor care implica personalitati controversate. Mass-media isi exprima dorinta de a nu aproba o revenire in grațiile artistului fara o reflectie adecvata asupra comportamentului sau din trecut. In plus, aceasta situatie a relansat dezbaterea cu privire la responsabilitatea festivalurilor de film in selectarea operelor si a artistilor, tinand seama de implicatiile etice.

Episodul Johnny Depp de la Festivalul de la San Sebastián reflecta o tensiune persistenta intre figurile controversate de la Hollywood si criticii de film, care refuza sa aprobe anumite comportamente care contravin criticii in celebrarea cinematografiei si a artei in general.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: johnny depp , actori

Partenerii Nostri