Justin Bieber on social media
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Justin Bieber si Hailey Bieber au devenit parinti. Vezi ce nume au ales pentru primul lor copil

Articol scris de UTV Data publicării:
Superstarul pop canadian Justin Bieber a anuntat, vineri, nasterea lui Jack Blues, fiul sau cu modelul american Hailey Bieber, intr-o postare pe Instagram care a adunat rapid milioane de aprecieri, conform News.ro.

WELCOME HOME, JACK BLUES BIEBER” (Bun venit acasa, Jack Blues Bieber), a scris cantaretul in varsta de 30 de ani, la o fotografie cu piciorul nou-nascutului invelit intr-o paturica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cele doua celebritati au anuntat in luna mai ca asteapta un copil, postand atunci pe Instagram o serie de fotografii si videoclipuri in care aparea modelul si antreprenorul Hailey Bieber, in varsta de 27 de ani, intr-o rochie alba din dantela, cu mana pe pantecul rotunjit.

Jack Blues este primul copil al cuplului, potrivit publicatiei TMZ.

Justin Bieber a devenit o senzatie pop in 2009, cu o serie de single-uri de succes, inclusiv „Baby” cu rapperul Ludacris si „Somebody to Love”. Armata sa de fani, cunoscuta sub numele de „Beliebers”, a contribuit la transformarea sa intr-unul dintre cei mai ascultati artisti din toate timpurile.

Hailey Bieber, fiica actorului Stephen Baldwin, a defilat pentru marci precum Ralph Lauren si Tommy Hilfiger. De asemenea, si-a creat propria marca de produse de infrumusetare, Rhode.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri