Kenzo : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Menswear F/W 2022-2023
Vedete Foto: Kanye West la petrecerea Kenzo Fall 2023

Kanye West a prezentat scuze comunitatii evreiesti pentru remarcile sale antisemite

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul Kanye West a prezentat marti scuze comunitatii evreiesti pentru remarcile sale antisemite care au starnit numeroase critici, spunand ca isi cere iertare si ca regreta orice durere pe care cuvintele sale au cauzat-o, conform Agerpres.

Ye a starnit indignare anul trecut prin mesajele sale rautacioase publicate pe retelele de socilizare. Unul dintre mesajele rapperului prezenta o svastica in interiorul Crucii lui David. De asemenea, rapperul i-a adus laude dictatorului nazist Adolf Hitler.

Poza cu rapperul Kanye West, artistul are o bluza pe cap de culoare albastra

"Imi cer iertare cu sinceritate in fata comunitatii evreiesti pentru orice izbucnire de-a mea neplanificata... Nu a fost intentia mea de a rani sau de a lipsi pe cineva de respectul care i se cuvine si regret foarte mult orice durere pe care as fi putut-o provoca", a scris Kanye intr-o postare pe Instagram, in limba ebraica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kanye a pierdut parteneriatul cu Adidas si Gap pentru produsele din gama Yeezy dupa o serie de declaratii antisemite in interviuri si pe retelele de socializare, rapperul a pierdut 2 miliarde de dolari intr-o singura zi, articolul aici.

"Ma angajez sa incep cu mine insumi si sa invat din aceasta experienta pentru a avea o mai mare sensibilitate si capacitate de intelegere de viitor. Iertarea voastra este importanta pentru mine si ma angajez sa repar si sa promovez unitate intre oameni", a scris Ye in mesajul de marti.

Givenchy : Front Row - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2023
Etichete: kanye west

Partenerii Nostri