Site Cover (38)
Vedete „Lifetimes”, produs de controversata figura Dr. Luke, apare dupa „Woman's World”, lansat in iulie si care a primit critici negative.//Sursa foto: Profimedia Images

Katy Perry, investigata in Spania dupa ce a filmat videoclipul piesei „Lifetimes” pe o insula nelocuita

Articol scris de UTV Data publicării:

Katy Perry este investigata pentru posibile daune aduse mediului dunelor protejate din S'Espalmador, dupa lansarea videoclipului pentru noul ei single „Lifetimes”, care a fost filmat in Ibiza.

Departamentul de mediu din Insulele Baleare a emis marti un comunicat de presa in care sustine ca societatea de productie a videoclipului nu a obtinut autorizatia corespunzatoare inainte de filmare, conform News.ro.

In videoclipul regizat de Stillz pentru piesa lansata in 8 august, artista in varsta de 39 de ani se distreaza pe insulele Ibiza si Formentera, facand plaja ziua si petrecand noaptea in cluburile celebre ale insulelor. Videoclipul include filmari ale sistemului de dune din S'Espalmador, una dintre cele mai bogate zone ecologice din Formentera.

Citeste si "Katy Perry si Orlando Bloom gazduiti pe un yacht de 500 de milioane de dolari"

Katy Perry new music video 'LIFETIMES'

Controverse in Ibiza: Un Risc pentru Mediul Fragil din S'Espalmador

Departamentul a precizat ca analizeaza eventualele deteriorari ale zonei interzise, care este marcata cu o franghie. Potrivit declaratiei, filmarea nu constituie o „infractiune impotriva mediului”, deoarece „pot fi autorizate” la cerere.

S'Espalmador, o insula de aproximativ 2,8 kilometri lungime la nord de Formentera, face parte din parcul natural Ses Salines de Ibiza si Formentera din 1980. Dunele de pe mica insula privata si nelocuita alcatuiesc cel mai bine conservat sistem de dune din Insulele Baleare si sunt de „mare valoare ecologica”, potrivit site-ului de turism al guvernului regional.

Lifetimes”, produs de controversata figura Dr. Luke, apare dupa „Woman's World”, lansat in iulie si care a primit critici negative.

Single-urile preced viitorul ei album143” - cod pentru „Te iubesc” - care va fi lansat la Capitol Records in 20 septembrie.

Acesta va fi primul album al lui Perry de la „Smile” din 2020, care a ajuns pe locul 5 in Billboard 200. „Teenage Dream” din 2010 a devenit al doilea album din istorie, dupa „Bad” al lui Michael Jackson, care a avut cinci single-uri pe locul 1 - „California Gurls”, „Teenage Dream”, „Firework”, „ET” si „Last Friday Night” (TGIF).

Citeste si "Katy Perry, cea mai mare gafa la incoronarea Regelui Charles"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: katy perry

Partenerii Nostri