Vedete

Kevin Spacey declarat nevinovat. Actorul a izbucnit in lacrimi

Articol scris de UTV Data publicării:

Kevin Spacey a fost gasit nevinovat, miercuri, pentru toate cele noua capete de acuzare de agresiune sexuala, ultraj contra bunelor moravuri si de a determina o persoana sa se angajeze intr-o activitate sexuala cu penetrare.

Kevin Spacey a izbucnit in lacrimi la auzul verdictului. Juratii au ajuns la acest rezultat dupa mai bine de 12 ore de deliberari. Actorul a spus "multumesc" juriului, inainte de a-si sterge lacrimile cu un servetel.

Actorul premiat cu Oscar a implinit chiar in ziua verdictului varsta de 64 de ani, el a fost judecat la Southwark Crown Court pentru noua acuzatii de infractiuni sexuale impotriva a patru barbati, care ar fi fost comise intre 2001 si 2013 in Marea Britanie.

Pe parcursul procesului Spacey a catalogat acuzatiile impotriva sa drept "o tradare de proportii uriase" si "nebunie curata".

In timpul procesului de patru saptamani de la Southwark Crown Court, juratii au fost informati de procurori ca actorul a pipait agresiv trei dintre barbatii reclamanti. Iar cel de-al patrulea a declarat ca Spacey i-a facut sex oral in timp ce era lesinat in apartamentul londonez al actorului.

Aceste acuzatii i-au patat cariera lui Kevin Spacey, ducand chiar la implicatii financiare majore, vedeta fiind obligata sa plateasca 25,5 milioane de lire sterline producatorilor serialului House of Cards dupa ce a fost concediat.

In timpul procesului, Spacey a fost sigur de nevinovatia sa, negand in mod repetat toate acuzatiile. Mai mult decat atat, presa britanica a remarcat ca actorul a purtat un inel de argint pe degetul mijlociu al mainii stangi, pe care scria in ebraica "Si asta va trece".

Actorul laureat al premiului Oscar pentru rolurile sale in American Beauty si Usual Suspects, a castigat un proces civil si in Statele Unite anul trecut, dupa ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat ca i-a facut un avans sexual nedorit in 1986, cand avea 14 ani, o acuzatie pe care a lansat-o in presa in 2017 si care l-a determinat pe Kevin Spacey sa anunte ca este homosexual.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: proces , kevin spacey

Partenerii Nostri