Lady Gaga, Bruno Mars new music video 'Die With A Smile'
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Lady Gaga si Bruno Mars au lansat piesa „Die with a smile”

Articol scris de UTV Data publicării:

Lady Gaga si Bruno Mars au facut echipa pentru un cantec. Vineri, cei doi artisti au dezvaluit un duet surpriza, o balada pop si soul intitulata "Die with a smile".

Acesta este insotit de un videoclip inspirat din muzica country a anilor '70, in care Lady Gaga si Bruno Mars apar interpretand noul cantec pe un platou de televiziune.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi duetul dintre Lady Gaga si Bruno Mars a fost mai degraba neasteptat, de cateva saptamani unii fani au observat ca cei doi artisti se apropie pe retelele sociale. Ei au inceput sa se urmareasca reciproc pe Instagram si sa isi comenteze reciproc postarile.

Joi, Lady Gaga a pus in sfarsit capat zvonurilor si a oficializat lansarea piesei sale cu Bruno Mars, anuntand totodata viitorul sau album. „In timp ce asteptati „LG7” (numele urmatorului ei album, n.r.), iata „Die with a smile”, un duet cu Bruno Mars”, a anuntat ea pe X.

In plus fata de muzica sa, Lady Gaga va juca in curand in partea a doua a filmului "Joker", alaturi de Joaquin Phoenix. Bruno Mars, care nu a mai lansat un album din 2021, este in prezent in turneu in Statele Unite si America de Sud.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: bruno mars , lady gaga

Partenerii Nostri