Laura-Cosoi (1)
Vedete „Fiecare face cati copii doreste si ii creste cum vrea."//Sursa foto: Instagram

Laura Cosoi a devenit mama pentru a patra oara: „Am stiut ca va face parte din viata noastra inca de acum doi ani, cand mi-a aparut in vis si mi-a spus ca o sa vina...”

Articol scris de UTV Data publicării:

Laura Cosoi, in varsta de 42 de ani, a devenit mamica pentru a patra oara. Vedeta si sotul ei, Cosmin Curticapean, mai au impreuna trei fete, pe Vera, Lara si Rita.

Vedeta a declarat ca este sigura ca micuta Aida are o menire speciala pe acest pamant. In limba italiana numele Aida inseamna “fericie”, in timp ce in limba latina inseamna “a ajuta.”

Laura-Cosoi (12)

Laura Cosoi: “Ce special mi se pare sa nasti un copil in sfanta zi de duminica”

“Duminica dimineata eram la slujba si cand am iesit, i-am spus lui Cosmin: “Ce special mi se pare sa nasti un copil in zi sfanta de duminica!”.

Cateva ore mai tarziu, in noaptea de 28 iulie, s-a nascut Aida, natural, cu 4100 g si 54 cm.

Am stiut ca va face parte din viata noastra inca de acum doi ani, cand mi-a aparut in vis si mi-a spus ca o sa vina, ca este fetita noastra si ca se numeste Aida.

Asadar, este un copil predestinat, iar numele inseamna “dar”, “reintalnire”, “a ajuta”, “fericire”. Stiu ca a venit cu un scop, asa cum vin copiii pe lume, sa ne invete lucruriAida este “copilul dar” si inca de cand era in burtica a avut menirea sa bucure si sa vindece!

Multumim, Aida, ca ne-ai ales pe noi si simt ca surioarele te-au chemat! Probabil stiu ele ceva! 🤍

Cand ne cuprindem copiii cu privirile stim ca Dumnezeu este cu noi si nu contenim sa ii multumim !

Te iubim, Aida!

Va iubim Rita, Vera, Lara! Sunteti darul, pacea, lumina si muzica vietii noastre! 🤍🤍🤍🤍

Mami, te simt 🤍”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Reactia Laurei Cosoi dupa ce a fost criticata ca face prea multi copii

Laura Cosoi a marturisit intr-un interviu ca este deranjata de cei care comenteaza cu privire la alegerea ei de a avea mai multi copii.

„Daca ma mai intreaba cineva: „Gata, te-ai oprit?” Mi s-a parut foarte nostim o data, de doua ori, de trei ori, dar dupa aceea, cand incepi sa te intalnesti zilnic cu oameni care-ti spun: „Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adica gata, adica nu mai faci!”. A inceput sa ma deranjeze putin intruzivitatea oamenilor, pentru ca mi se pare o chestie super personala.

„Fiecare face cati copii doreste si ii creste cum vrea. Sunt poate mai sensibila acum si pentru ca oricum hormonal sunt asa intr-un roller coaster si emotional. Si pentru ca real iti spun ca nu m-am gandit ca voi avea patru copii. Bineinteles ca, la un moment dat, am zis: gata, ok, s-a terminat cu trei. Deci stiam ca oricum sansele erau foarte mici sa se mai intample. In primul rand asta, dar dupa aceea am avut un moment din asta, cand am vazut un copil mic, a fost o chestie, nu stiu. Apoi cand tu simti asa si cand stii ca sotul tau isi doreste foarte mult si ca e ceva ce putem sa ducem. De asta zic ca eu am mai zis ca „nu” si a fost si zic acum ca „nu” si cred ca nu totusi, pentru ca vreau sa ajung sa ii si cresc. Am avut norocul ca am si lucrat, nu m-a intrerupt, n-am pierdut nimic in tot timpul asta, am castigat!”, a declarat Laura Cosoi pentru CIAO.

Laura-Cosoi (7)

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: copil , laura cosoi , cuplu
Cele mai citite

Partenerii Nostri