Site Cover (27)
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost gasit mort in Buenos Aires

Articol scris de UTV Data publicării:

Fostul membru al trupei One Direction, Liam Payne, in varsta de 31 de ani, a murit in fata unui hotel din capitala argentiniana, Buenos Aires, a anuntat miercuri presa locala, conform Reuters.

Artistul a cazut de la etajul 3 al unui hotel din Buenos Aires, fiind neclar momentan daca a fost un accident sau un gest sinucigas.

Cu putin timp inainte ca Liam Payne sa-si piarda viata, personalul hotelului in care acesta era cazat, apelase numarul de urgenta mentionand ca in holul hotelului se afla un individ sub influenta alcoolului si a drogurilor, violent, care isi sparsese laptopul intr-un acces de furie.Artistul a fost condus in camera lui, iar in apelul dat catre 112 receptionerul hotelului a mentionat ca se teme pentru viata persoanei vizibil tulburata.
Vistas del Hotel Casasur, donde murió Liam Payne
Artistul avea „rani foarte grave in urma cazaturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat seful serviciilor de urgenta, Alberto Crescenti, pentru o televiziune locala. 
 
Liam Payne se afla in Argentina pentru a-si sutine fostul coleg de trupa Nial Horan care se afla in plin turneu. Artistul fusese insotit in Argentina de actuala sa iubita, Kate Cassidy  care plecase cu 2 zile in urma inapoi in State.
 
Fostul membru One Direction a vorbit deschis de-a lungul timpului despre problemele de sanatate mintala cu care se confrunta si despre adictiile sale, iar apropiatii stiau ca trece printr-o perioada foarte grea din cauza unui scandal mediatic lansat de fosta sa logodnica.
One Direction at Brisbane concert in 2012 **FILE PHOTOS**
Liam Payne lasa in urma un baiat de 7 ani, pe nume Bear, pe care artistul il avea impreuna cu Cheryl Cole.
 
Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, intre timp destramata, alaturi de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan si Louis Tomlinson.
 
Trupa de baieti si-a inceput activitatea dupa ce s-a clasat pe locul al treilea la o emisiune de concurs muzical din MareaBritanie in 2010. Grupul s-a destramat in 2016, membrii sai urmand proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri