Lisa Marie Presley and Benjamin Presley Keough at Mr. Chow restaurant, London, Britain - 09 Jan 2012
Vedete Lisa Marie Presley si Benjamin Presley//Sursa foto: Profimedia Images

Lisa Marie Presley a tinut in casa cadavrul fiului sau timp de 2 luni. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Cand singurul copil al lui Elvis Presley, Lisa Marie, a murit anul trecut la varsta de 54 de ani, ea a lasat in urma o cerere intima: ca fiica sa, Riley Keough, sa ii termine memoriile bazate pe casete inregistrate si pe timpul petrecut impreuna, conform News.ro.

Ben Keough, fiul Lisei Marie Presley, s-a sinucis in iulie 2020 la varsta de 27 de ani. Moartea acestuia a provocat o durere atat de imensa, incat trupul sau a fost tinut in casa familiei pe gheata carbonica timp de doua luni inainte de a fi inmormantat.

Lisa Marie Presley and Benjamin Presley Keough at Mr. Chow restaurant, London, Britain - 09 Jan 2012

Casa mea are un dormitor separat, un fel de casa de oaspeti, si l-am pastrat pe Benjamin acolo timp de doua luni. Nu exista nicio lege in statul California care sa te oblige sa ingropi pe cineva imediat. Am gasit un director de pompe funebre foarte empatic… Mi-a spus: Il vom aduce pe Ben la tine.’ Camera era pastrata la 13 grade Celsius pentru a-i conserva trupul”, a dezvaluit Lisa Marie in carte.

Riley Keough a declarat pentru BBC ca mama ei a avut nevoie de mai mult timp cu trupul lui Benjamin si ca acest lucru a ajutat-o pe sa “isi adune gandurile” si sa treaca mai usor peste moartea lui.

Lisa Marie Presley is Reportedly In Critical Condition and In Coma. **FILE PHOTOS**

Ben a fost totul pentru Lisa. Au impartasit o legatura sufleteasca foarte profunda”, a scris Keough despre fratele ei.

Modul in care tratam moartea in lumea occidentala este putin ciudat. Totul este pe repede inainte si nu exista cu adevarat un proces de doliu”, a mai spus ea.

Starea de sanatate a Lisei Marie Presley s-a deteriorat dupa moartea si inmormantarea fiului ei. Keough scrie in carte ca a crezut ca mama ei va muri in cele din urma de inima franta.

Lisa si Riley si-au facut tatuaje 'matchy'

Din dorinta de a-l comemora pe Ben, Lisa Marie si Riley si-au facut tatuaje ‘matchy’ cu ale lui. El avea tatuat numele surorii pe clavicula si al mamei sale pe mana.

Riley si-a tatuat numele fratelui pe clavicula, iar Lisa a chemat un artist tatuator acasa pentru a vedea trupul neinsfuletit al lui Ben pentru a stii unde sa ii faca si ei tatuajul.

Lisa i-a cerut bietului om sa priveasca trupul fiului ei decedat, care era chiar langa noi, in camera de oaspeti. Am avut o viata destul de ciudata, dar acest moment este in top cinci”, a spus Riley.

'The Elvis Experience' musical production premiere, The Westgate Las Vegas Resort and Casino, Nevada, USA - 23 Apr 2015

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri