lora-si-ionut-genu (1)
Vedete Sursa foto:Instagram/Ionut Ghenu

Lora si Ionut Ghenu se pregatesc de nunta. Artista a dezvaluit de ce superstitie va tine cont in ziua nuntii si unde vor pleca in luna de miere

Articol scris de UTV Data publicării:

Lora si Ionut Ghenu sunt pregatiti sa faca pasul cel mare. Peste doar cateva zile, cei doi se vor cununa civil, iar nunta va avea loc pe 5 octombrie. Evenimentul mult visat se va incheia cu o petrecere in mare stil, unde vor participa peste 300 de invitati.

Artista a marturisit recent, intr-un interviu pentru Spy News, ca la petrecere va avea multi prieteni din industria muzicala, care ii vor incanta pe toti cei prezenti. Totusi, ea nu va canta la propria nunta.

lora-si-ionut-genu (8)

Eu nu voi canta, dar imi vor canta oamenii pe care ii iubesc si ii respect si care au putut sa fie prezenti. Sper sa ne ajunga timpul”, a spus Lora pentru sursa citata mai sus.

Desi nu este o persoana supersititioasa, Lora spune ca nu vrea ca Ionut sa o vada in rochia de mireasa. Artista isi doreste sa pastreze aceasta surpriza pana in momentul in care va pasi spre altar.

Nu ma vede in rochia de mireasa, nu vreau sa ma vada, nu de superstitie, ci de placere fac asta. Nu vreau sa ma vada”, a mai zis cantareata.

lora-si-ionut-genu (3)

Unde vor pleca Lora si Ionut Ghenu in luna de miere?

Intr-o nota umoristica, Lora a spus ca luna de miere o va petrece alaturi de Ionut pe santier si vor invata sa puna 'caramida pe caramida'. Cu toate acestea, artista a recunoscut ca vor pleca intr-o vacanta bine meritata dar anul viitor, in ianuarie sau martie, dupa ce termina de amenajat casa.

Pe santier, avem casa de construit. In luna miere invatam cum sa punem caramida pe caramida. Ionut vrea in Bali, si eu la fel, sa mergem la anul, in ianuarie sau martie. Eu am ajuns sa fiu mai practica, mai pragmatica, acum am facut schimb de roluri, el e putin mai romantic, nu-mi vine sa cred, nu stiu ce s-a intamplat cu el”, a mai spus Lora.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: lora , nunta , cuplu

Partenerii Nostri