Site Cover (37)
Vedete Cei doi indragostiti se afla alaturi de fiicele Madonnei si prietenii acesteia in Porotfino//Sursa foto: Profimedia Images

Madonna, surprinsa in Portofino alaturi de iubitul ei mai tanar cu 37 de ani. Cine este tanarul in varsta de 28 de ani?

Articol scris de UTV Data publicării:
Madonna a fost surprinsa in Portofino, Italia, alaturi de iubitul mai tanar cu 37 de ani, pe numele sau Akeem Morris. Cei doi s-au cunoscut cu doi ani in urma cand au pozat impreuna pentru coperta 'Paper Magazine".
 
Relatia lor a devenit oficiala insa anul acesta pe 4 iulie cand Madonna a postat pe Instagram un carusel de poze in care aparea si iubitul ei.

Cine este Akeem Morris

Akeem Morris este un jucator de fotbal de origine jamaicana care pare ca a cucerit-o pe Madonna cu fizicul sau impresionant. In pozele surprinse de paparazzi in Italia, acesta pare si foarte galant, mergand la brat cu Madonna si fiind foarte atent cu aceasta.
 
Cei doi indragostiti se afla alaturi de fiicele Madonnei si prietenii acesteia in Porotfino pentru a serba ziua de nastere a vedetei pe 16 august cand legenda pop va implini 66 de ani.
 
Desi anul trecut in iulie Madonna a trecut printr-un moment extrem de greu in care a fost cat pe ce sa-si piarda viata din cauaza problemelor de sanatate, vedeta a revenit spectaculos tinand un turneu mondial care a culminat cu un concert in aer liber in Brazilia care a strans un numar record de 1.600.000 de participanti.
It's a 'Holiday' for the legendary American Singer/Songwriter Madonna spotted out in the Italian sunshine arriving at Dolce and Gabbana's Portofino Villa with her new mystery man.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: madonna , cuplu , vacanta , akeem morris

Partenerii Nostri