*EXCLUSIVE* Margot Robbie and Tom Ackerley spotted out in New York
Vedete Sursa foto: Profimedia Images/Margot Robbie si Tom Ackerley

Margot Robbie este insarcinata. Actrita va deveni mama pentru prima oara

Articol scris de UTV Data publicării:
Actrita in varsta de 34 de ani impreuna cu sotul ei, Tom Ackerley asteapta primul copil. Interpreta rolului Barbie si regizorul Tom Ackerley s-au cunoscut in 2014 pe platoruile de filmare, unindu-si destinele doi ani mai tarziu, in 2016. 
 
Vestea uriasa pentru fanii celor doi a venit dupa ce Margot a fost surprinsa de paparazzi Daily Mail in vacanta In Italia, etaland o burtica de viitoare mamica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am fost foarte norocoasa pentru ca am avut parte de niste oportunitati minunate. Am jucat in Wolf of Wall Street si apoi am avut un rol complet opus in ‘Suite Française’ – eram o fata de la tara si aratam hidos, dar asa l-am cunoscut pe sotul meu, deci a fost OK”, a declarat actrita pentru Daily Mirror.

Margot Robbie a povestit pentru  Vogue in 2016 ca relatia ei cu „cel mai aratos tip din Londra” a fost neasteptata.

„Am fost cea mai tare fata singura. Ideea de relatii ma facea sa vomit. Si apoi asta s-a strecurat pe langa mine. Am fost prieteni atat de mult timp. Am fost mereu indragostita de el. Dar m-am gandit ca nu ma va iubi niciodata inapoi. Nu o face ciudat, Margot. Nu fi prostuta si nu-i spune ca il placi. Si apoi s-a intamplat,” a spus ea.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri