Maria-Popovici-Alexandru-Minculescu-Mincu (3)
Vedete Cei doi s-au casatorit civil in toamna anului 2018, iar in vara lui 2019 au facut cununia civila.//Sursa foto:Instagram/Maria Popovici

Maria Popovici si Alexandru Minculescu s-au despartit dupa 6 ani de casnicie: „Relatia noastra s-a incheiat acum ceva timp…”

Articol scris de UTV Data publicării:

Maria Popovici si Mincu formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din stand-up-ul romanesc, cei doi fiind casatoriti de mai bine de sase ani si avand numeroase aparitii impreuna la emisiuni de umor pe tv, dar si pe internet.

Anuntul a fost facut de Maria printr-o postare pe contul ei personal de Instagram. Actrita a postat o poza alaturi de Mincu si urmatorul mesaj:

„Salutare! Relatia noastra s-a incheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales sa nu facem asta public, pentru ca nu consideram ca priveste pe cineva. Se pare ca vrei nu vrei, daca esti persoana publica trebuie sa faci un anunt, mai ales dupa ce ti-ai expus relatia asa mult timp. Ne-ar placea sa va rugam sa ne respectati dreptul la intimitate, dar stim si noi ca e aproape imposibil, asa ca va anuntam ca nu vom discuta vreodata subiectul in spatiul public. Multumim! ”, au transmis Maria Popovici si Mincu pe Instagram.

Cei doi s-au casatorit civil in toamna anului 2018, iar in vara lui 2019 au facut cununia civila.

In anul 2016, Maria a castigat un concurs de umor si a plecat acasa cu premiu de 20.000 de euro pe care l-a impartit alaturi de iubitul ei.

„Premiul il impart cu prietenul meu. Suntem impreuna in tot. Si el imparte cu mine. Pe viitor imi doresc din suflet sa am inspiratie. Sa am glume mai bune. Mai inteligente. Imi place sa joc teatru, sa joc in filme, in seriale, am prins acest microb de care nu vreau sa ma las”, a povestit aceasta in cadrul unei emisiuni.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: divort , cuplu , despartire

Partenerii Nostri