Mariah Carey - The Countdown to Christmas
Vedete Cantecul este o mina de aur inepuizabila: a adus interpretei nu mai putin de 60 de milioane de dolari in drepturi de autor, potrivit Forbes.//Sursa foto: Profimedia Images

Mariah Carey anunta un nou turneu de Craciun pentru 2024

Articol scris de UTV Data publicării:

Mariah Carey, care a devenit inseparabila de sezonul festiv datorita hitului sau "All I Want For Christmas is You", a anuntat vineri, un nou turneu de Craciun. Turneul "Mariah Carey's Christmas Time" se va desfasura in 20 de orase americane, intre 6 noiembrie si 17 decembrie, conform News.ro.

Acesta va fi al treilea an consecutiv in care Mariah Carey efectueaza un turneu de Craciun, dupa "Merry Chrismas to All!" in 2022 si "Merry Christmas One and All!" in 2023. Anterior, din 2014 pana in 2019, cantareata a organizat o rezidenta cu tematica de Craciun in Manhattan, pe care a prezentat-o uneori la nivel international - a trecut in special prin Paris in 2018.

Mariah Carey performs in concert in New York

"Mariah Carey's Christmas Time" va marca cea de-a 30-a aniversare a melodiei "All I Want For Christmas is You", hit-ul din 1994 de pe primul dintre cele doua albume de Craciun ale sale. De atunci, cantecul a devenit din ce in ce mai puternic, transformand sezonul festiv intr-un instrument de marketing pentru artista.

Cantecul a devenit un clasic al genului si se claseaza in mod constant pe locul 1 in topul vanzarilor in perioada premergatoare sezonului festiv in Statele Unite. In mod regulat, cantecul bate noi recorduri - in 2018, a devenit cel mai ascultat cantec in 24 de ore din istoria Spotify. Cantecul este o mina de aur inepuizabila: a adus interpretei nu mai putin de 60 de milioane de dolari in drepturi de autor, potrivit Forbes.

Pe langa turneele sale traditionale, Mariah Carey a inregistrat in 2020 o emisiune speciala cu tema Craciunului pentru Apple TV+, Mariah Carey's Magical Christmas Special, in care a primit o serie de vedete.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri