EXCLUSIVE: Mariah Carey Is Seen Signing Autographs After Her Concert At The Dolby Live Theatre In Las Vegas, Nevada - 31 Jul 2024
Vedete Detalii despre cauzele mortii lor nu au fost dezvaluite momentan..//Sursa foto: Profimedia Images

Mariah Carey si-a pierdut mama si sora in aceeasi zi. Artista este devastata de durere

Articol scris de UTV Data publicării:

Mariah Carey a dezvaluit ca atat mama, cat si sora ei au murit in aceeasi zi.

Potrivit comunicatului de presa trimis de artista, mama ei, Patricia, in varsta de 87 de ani, si sora ei, Alison, in varsta de 63 de ani, au murit in acest weekend.

„Inima mea este franta ca mi-am pierdut mama in acest weekend. Din pacate, intr-o intorsatura tragica a evenimentelor, sora mea si-a pierdut viata in aceeasi zi”, a scris ea.

„Ma simt binecuvantata ca am reusit sa petrec ultima saptamana cu mama mea inainte sa moara. Apreciez dragostea, sprijinul si respectul tuturor pentru intimitatea mea in aceste momente dificile”, a adaugat artista.

EXCLUSIVE: Singer Mariah Carey's older sister, Alison Carey who passed away over the weekend

Detalii despre cauzele mortii lor nu au fost dezvaluite momentan.

Patricia, mama artistei a fost cantareata de opera si a fost casatorita cu Alfred Roy Carey, tatal cantaretei. Acestia au divortat pe cand Mariah avea trei ani.

Carey a detaliat relatia complicata pe care a avut-o cu mama si sora ei in cartea biografica din 2020, *The Meaning of Mariah Carey*, in care a scris ca ea si mama ei se certau adesea si ca sora ei a pus-o in situatii nesigure cand era copil, referindu-se la consum de droguri si la prostitutie.

„Relatia noastra a fost o combinatie de mandrie, durere, rusine, recunostinta, gelozie, admiratie si dezamagire”, a scris Carey despre mama ei in carte. „O dragoste complicata leaga inima mea de cea a mamei mele.”

Despre sora ei, ea a scris ca, pentru o vreme, era „mai sigur din punct de vedere emotional si fizic pentru mine sa nu am niciun contact” cu ea.

Cu toate acestea, Mariah Carey a mentinut legatura cu mama ei si chiar au inregistrat un duet impreuna, *O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus*, pentru al doilea album de Craciun al cantaretei, in 2010.

EXCLUSIVE: Singer Mariah Carey's older sister, Alison Carey who passed away over the weekend

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri