Site Cover (60)
Vedete Sursa foto: Captura de ecran

Moment tensionat intre Nicole Kidman si Salma Hayek la Saptamana Modei de la Paris

Articol scris de UTV Data publicării:

Aflate pe covorul rosu al unui eveniment din cadrul Paris Fashion Week, cele doua actrite au avut un moment tensionat chiar in fata fotografilor care l-au transformat intr-un video viral.

In imagini o putem vedea pe Salma Hayek care pune mana pe Nicole Kidman, incercand sa o intoarca spre fotografii care le cereau poze.

Starul "Babygirl" ii respinge mana Salmei Hayek, spunandu-i "Nu ma atinge", lasand-o pe aceasta vizibil surprinsa.

Cele doua actrite au stat de vorba dupa incident, Nicole Kidman explicandu-i Salmei Hayek "ca nu are nevoie de asta", facand referire probabil la interactiunea cu paparazzi.

Fanii din mediul online s-au impartit in doua tabere, unul dintre ei a scris pe TikTok: "De ce este Nicole atat de rea?"

Altul i-a luat apararea actritei: "Eu o inteleg, nici mie nu mi-ar placea sa ma invarta cineva ca sa fac poze cand eu nu imi doresc acest lucru".

Clipul a fost filmat pe 30 septembrie dar abia acum a devenit viral in mediul online.

Salma Hayek a postat recent pe Instagram o serie de fotografii de la eveniment. "Marea finala a Saptamanii mele de la Paris 2025"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri