WhatsApp Image 2024-10-13 at 22.50.19
Vedete Sursa foto: Instagram

MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume, a stat sapte zile in Salina Turda alaturi de alti creatori de continut. Videoclipul a strans peste 42 de milioane de vizualizari

Articol scris de UTV Data publicării:

Mr Beast, pe numele sau real James Stephen ‘Jimmy’ Donaldson, este un vlogger in varsta de 26 de ani, care are peste 320 de milioane de abonati pe Youtube.

Tanarul este cunoscut in mediul online pentru clipurile sale inedite, in care ofera sume uriase de bani concurentilor. Recent, a filmat un episod in Romania, la Salina Turda, unde a stat 7 zile alaturi de mai multi creatori de continut, precum iShowSpeed, Kai Cenat, Logan Paul si multi altii.

Clipul, care a fost filmat in vara, a strans peste 42 de milioane de vizulizari in 24 de ore si a ajuns pe locul 8 in trending in Romania.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Acest oras este construit in interiorul unei mine care dateaza de peste o mie de ani. Si cu nenumarate tuneluri si camere neexplorate. Cine stie peste ce orori vom da? Acestea sunt scarile care coboara in oras. Cat de vechi sunt aceste scari? Mai batrane decat noi.  In regula, acum ca suntem aici jos, uita-te cat de sus e tavanul!”, spune Mr Beast. 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: youtube

Partenerii Nostri