Site Cover (9)
Vedete Sursa foto: Instagram

Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa o despartire care l-a lasat pe Florin Ristei cu inima franta, Naomi Hedman s-a mutat in Londra, acolo unde se intamplau majoritatea proiectelor ei profesionale. De altfel, distanta pare sa fi fost principalul motiv al separarii celor doi.

Dragostea a purtat-o insa pe Naomi din nou pe meleagurile romanesti, fiind suprinsa in compania lui Andrew Barabancea, un producator muzical care colaboareza cu frumoasa cantareata pentru noile ei piese.

Andrew Barabancea a tinut sa oficializeze relatia cu Naomi pe Instagram, postand fotografii cu aceasta care vorbesc de la sine.

barabancea-naomi-hedman12 (4)

Motivul pentru care Florin Ristei si Naomi Hedman s-au despartit

Zvonul ca cei doi ar fi despartiti a fost confirmat de Florin Ristei in cadrul unui podcast pe care il modereaza alaturi de Speak, recunoscand ca nu ii e tocmai usor in aceasta perioada.

„S-a mutat inapoi acasa. Nu functioneaza la distanta, stie toata lumea ca nu o sa functioneze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt suparat. Cand se incheie impotriva vointei amandurora din motive independente e nasol dar ce sa facem, frate? O s-o sun dupa ce terminam aici ca mi-e dor de ea”, a spus Florin Ristei.

„Dar usa e deschisa?”, a intrebat Speak, iar Florin Ristei a reactionat: „Nu m-ar deranja sa scartaie usa aia ca n-a mai scartait de mult… Nu stiu daca e deschisa… Si m-a intrebat cineva in presa: Esti singur si disponibil? Singur sunt in casa, dar disponibil nu știu dacă sunt…", a mai spus el. 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri