Site Cover (32)
Vedete "Si crede-ma ca ma abtin sa zic ce spunea actualul tau iubit despre voi, caci relatarile lui nu fac cinste nimanui, nici macar unui om de joasa speta"//Sursa foto: Instagram

Nelu Cortea si Radu Bucalae nu s-au mai putut abtine si au pus-o la zid pe Livia, dupa declaratiile ei controversate despre mariajul cu Catalin Bordea: „Acum e victima, pentru simplul fapt ca s-a plictisit si i s-au aprins calcaiele dupa altul. Vezi ca suntem multi care stim adevarul"

Articol scris de UTV Data publicării:

Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Catalin Bordea, a avut o reactie acida dupa ce Livia Eftimie a facut dezvaluiri despre mariajul si divortul de comediant.

Livia sustine ca din cei 11 ani de relatie in care ea s-a dedicat trup si suflet fostului sot, nu s-a ales cu nimic. Ea spune ca nu a fost sprijinita de Catalin Bordea, care era prea ocupat de cariera sa, in timp ce ea era stalpul casei si facea totul de una singura. Bruneta mai spune ca a rupt legatura cu toti prietenii comuni pe care ii avea, mai putin relatia de prietenie pe care o avea cu Spike. Ulterior cei doi au devenit iubiti.

nelu-cortea1

Nelu Cortea da cartile pe fata

“N-ai fost lasata 'singura' Livia. Toti am incercat sa te ajutam. Dar tu aveai alte planuri.

E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lasata sa decida felul in care sa isi traiasca viata si relatia de cuplu, a fost iubita orbeste, a fost sustinuta si i s-a oferit ajutorul ori de cate ori a fost nevoie, acum e victima, pentru simplul fapt ca s-a plictisit si i s-au aprins calcaiele dupa altul.

Are impresia ca daca partenerul e plecat in turneu sau la filmari, si ea are de rezolvat cateva lucruri acasa, e 'singura', dar baiatul ala care sta in fata miilor de oameni, ca sa iti sustina stilul de viata Balenciagan, nu e tot 'singur' pe scena?

De ce nu zice de toti anii in care el a incercat sa o ajute, a rugat-o sa mearga la teapie impreuna, si ea a renuntat dupa o singura sedinta? De ce nu zice de craciunul in care el a stat singur cu un braduletz in masina, ca sa mearga sa o inveseleasca in timp ce ea era in 'maracini'?” a scris Nelu Cortea pe Facebook.

cortea si bordea

Nelu Cortea: “Il vedeam pe Catalin plangand in hohote, neputincios”

“In schimb pot sa va zic eu de drumurile inspre showuri, cand il vedeam pe Catalin plangand in hohote, neputincios, nestiind ce sa faca ca sa ii fie ei bine. Care nu voia sa mearga acasa, pentru ca stia ca ea nu e acolo.

Care a facut, si face terapie, ca sa isi revina dupa trauma si gaura lasata de o femeie care isi traia 'viata de proba'.

Ea si-a incercat-o acu cateva luni cu 'femeia la cratita' (nu cred ca a gatit de 2 ori in aia 11 ani), acu si-o incearca cu victima de 'femeie simpla' care e manager la un artist pe care nu il mai cumpara nimeni pentru ca tot ea i-a distrus cariera.

E simplu sa minti singur, in fata camerei, fara sa iti puna nimeni intrebari. Dar vezi ca suntem multi care stim adevarul.

P.S. chiar am tinut la tine, mi-ai botezat copilul, am tacut pana acum, dar nu pot sa te las sa iti bati joc in continuare de un om al carui cel mai mare pacat a fost ca te-a iubit.” a mai scris comediantul.

Ce spune Radu Bucalae despre Livia Eftimie

Un alt bun prieten de-al lui Catalin Bordea, Radu Bucalae, a rabufnit si el pe retelele de socializare. Radu spune ca Livia minte cu nerusinare iar relatia cu Paul Maracine (Spike) a inceput dinainte de divort.

“Draga Livia, mi-ai zis atatia ani "Bucalae" si acum imi spui "Radu"? In cazul asta iti zic si eu Daniela.

Draga Daniela, nici nu stiu de unde sa incep. Suntem atat de multi care putem sa infirmam tot ce spui tu incat nu stiu la ce sa raspund. As vrea sa pun pauza la fiecare afirmatie de-ale tale si sa comentam, ar fi un podcast misto, dar nu cred ca are sens. Am incercat toti sa nu intervenim de-a lungul timpului, ca nu vrem sa va facem rau.

Probabil domnul rapper nu mai are proiecte si nici concerte, mna...aiurea. Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveti argumente, nu vreti sa recunoasteti ca felul in care ati procedat a fost miselesc si lipsit de coloana vertebrala.

Oamenii nu v-au judecat ca v-ati indragostit tu cu Paul (aici e alta discutie care nu ma priveste), oamenii va judeca pentru felul in care ati gestionat situatia, ca cei mai mari lasi din tara asta. De ce sunt dur? Pentru ca 2 ani am incercat sa va ajutam (mai ales eu si Alexandra), Bordea a facut tot posibilul, iar tu ai fugit si mintit mereu motivand ca nu iti gasesti sinele.

Ai fugit de adevar cautand minciuni care se destramau. Si nu ne spune noua ca abia dupa divort te-ai apropiat de Paul ca noi toti ne puneam intrebari de aproape 2 ani si credeam ca suntem nebuni. Si crede-ma ca ma abtin sa zic ce spunea actualul tau iubit despre voi, caci relatarile lui nu fac cinste nimanui, nici macar unui om de joasa speta.

Daca tot nu ati avut curaj la vremea aia, macar acum trebuia sa taci si sa zici "da ba, am fost prosti, aia e!" Incercati sa traiti mai asumat, mai curajos.

"Iti pare rau" ca de la "Zeu" ai ajuns la "Manale manele" si realizezi ca "Dela dela" acest "Scandal" nu mai aveti "Relatii cu publicul". "Tu" crezi ca "Salcamii" ceilalti sunt de vina si asta e trist, "Didaia" noi nu mai "Ramanem prieteni", a scris Radu Bucalae pe Facebook.

radu-bucalae1

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri