nicoleta-nuca (18)
Vedete Sursa foto: Instagram/Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca iubeste din nou. Cine este noul iubit al artistei?

Articol scris de UTV Data publicării:
Artista si-a surprins fanii cand in urma cu 4 luni a anuntat despartirea de logodnicul sau, Alex Ursache, cu care fusese impreuna timp de 7 ani.
 
Desi despartirea nu a fost una usoara pentru Nicoleta, din fericire artista a gasit dragostea in bratele unui coleg de breasla pe nume Bogdan Anton.
bogdan-anton (6)
Ba mai mult, cei de la cancan.ro dezvaluie ca artista ar fi insarcinata in doua luni cu noul sau partener. Informatia nu a fost confirmata de artista, refuzand sa comenteze pe marginea acestui, spunand ca isi doreste ca relatia ei sa ramana cat se poate de personala si de intima.
 
“Nu o sa vorbesc foarte mult despre relatie. Desi am fost deja surprinși impreuna, in continuare aleg sa mentin relatia cat se poate de personala, de intima. Incercam sa o tinem cat se poate de departe de ochii lumii, cel putin in momentul de fata. Vedem pe parcurs daca o fi cazul sa ne expunem, dar in principiu sunt destul de privata in ceea ce priveste viata personala”, a declarat Nicoleta Nuca pentru sursa mentionata mai sus.

Nicoleta Nuca s-a despartit de Alex Ursache, dupa 7 ani de relatie

Nicoleta Nuca a pus punct relatiei de sapte ani pe care o avea cu tobosarul Alex Ursache. Cei doi vorbisera inclusiv despre nunta, dar au decis sa o ia pe drumuri diferite. Artista a facut anuntul pe contul ei personal de Instagram acum patru luni.

„Cu parere de rau va anuntam ca eu si Alex am ales de comun acord sa o luam pe drumuri diferite intr-un mod matur, asumat si amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsiva luata la nervi si suparare, ci una agreata impreuna dupa mult timp, discutii si incercari, insa, intr-un final, ne-am dat seama ca noi doar ne-am indepartat.

A fost o relatie frumoasa si pasionala, in centrul careia a fost extrem de multa dragoste si respect si prin care am evoluat ambii si am invatat unul de la celalalt o multime de lucruri frumoase. Motivele acestei despartiri nu le vom expune niciunul in mediul online sau in presa, pentru ca tinem la intimitatea noastra si la respectul reciproc pe care ni-l purtam, insa vreau sa stiti ca am ramas prieteni si ca ne vom sustine reciproc in continuare. Pe plan profesional vom mai lucra impreuna, cel putin temporar”, a transmis Nicoleta Nuca pe contul ei de Instagram.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri