Oana Radu/Facebook
Vedete

Oana Radu a marturisit ca a ramas cu sechele grave dupa moartea violenta a fostului sau iubit

Articol scris de UTV Data publicării:

Oana Radu a marturisit ca a ramasa cu sechele grave dupa moartea violenta a fostului sau iubit: „Am ramas cu sechele de acum 5 ani".

Oana Radu a facut dezvaluiri tulburatoare despre trauma pe care a suferit-o in urma decesului tragic al fostului sau iubit, Alin Suflea, care a fost incendiat in mod brutal in 2019. Intr-o aparitie recenta la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, artista a vorbit deschis despre sechelele emotionale cu care a ramas dupa acest eveniment devastator.

Tragicul eveniment a avut loc pe 13 august 2019, intr-un cartier din Craiova, cand Alin a fost atacat de un vecin. Intr-un acces de violenta inexplicabila, vecinul l-a stropit cu benzina pe Alin si i-a dat foc, provocandu-i arsuri extrem de grave. Alin a fost transportat de urgenta la spital, unde a ramas in coma timp de trei saptamani, dar, in ciuda eforturilor medicilor, nu a supravietuit.

Oana Radu a descris in detaliu socul pe care l-a trait in momentul in care a aflat de atac. „A fost un soc, a fost groaznic. Cea mai grea perioada din viata mea si nu stiu sincer cum cineva poate sa ramana lucid dupa asa ceva”, a marturisit artista. Ea a povestit ca, desi nu mai formau un cuplu in adevaratul sens al cuvantului in ultimul an, ramasesera in relatii apropiate, iar ea incerca sa-l ajute sa-si refaca viata.

Trauma suferita de Oana Radu nu s-a limitat la pierderea iubitului sau. Ea a dezvaluit ca a inceput sa aiba atacuri severe de panica, care o faceau sa simta ca moare la fiecare cateva secunde. „Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panica si efectiv simteam ca mor la fiecare 5 secunde”, a adaugat artista, evidentiind impactul devastator pe care l-a avut aceasta tragedie asupra sanatatii sale mentale.

Desi au trecut cinci ani de la tragicul eveniment, Oana Radu recunoaste ca ranile sufletesti sunt inca departe de a se vindeca.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: oana radu

Partenerii Nostri